Bosch та Німецько-Українська промислово-торговельна палата запускають абсолютно новий курс навчання - «Основи мехатроніки автомобілів»

Світовий постачальник технологій та послуг компанія Boschта Німецько-Українська промислово-торговельна палата (AHKUkraine) представляють абсолютно новий продукт у галузі автомобільних і промислових технологій – навчальний курс «Основи мехатроніки автомобілів». Студентами курсу можуть бути автомеханіки, автоелектрики, діагности, майстри-приймальники, а також усі, хто прагнуть підвищити свою кваліфікацію при роботі з діагностичним автомобільним обладнанням. Навчання проводиться на базі сучасного Навчального Центру Boschу Києві.Центр відповідає усім міжнародним стандартам компанії з більш ніж 130-річним досвідом. Навчання у центрі проводять найкращі тренери з вищою профільною технічною освітою та багаторічним досвідом роботи.
Курс «Основи мехатроніки автомобілів» розрахований на спеціалістів будь-якого рівня кваліфікації та з будь-яким досвідом роботи за умови наявності початкової технічної освіти.
 
«Автомобільні технології та індустрія динамічно розвиваються. Усунення несправностей в сучасному автомобілі - це вже не справа відкритого капота та півгодини в гаражі, а складний процес, який потребує залучення експертизи професіоналів та застосування спеціального обладнання. Чітко структуроване навчання та подальші кроки з підвищення кваліфікації необхідні для того, щоб бізнес йшов у ногу з останніми досягненнями в області автомобільних технологій та функціонував успішно – саме цією ідеєю керувалися ми разом із AHK Ukraine при створенні проєкту «Основи мехатроніки автомобілів», – коментує Віталій Бульда, генеральний директор ТОВ «Роберт Бош Лтд».
 
Переважна більшість представлених на українському ринку курсів підвищення кваліфікації з авторемонту є теоретичними. При цьому постає критичне питання отримання практичних навичок. Саме тому під час проведення курсу «Основи мехатроніки автомобілів» значна увага приділяється проведенню практичних занять, на яких відпрацьовуються отримані теоретичні знання – з урахуванням усіх нюансів та детальними роз’ясненнями від менторів.
 
«Нашим надбанням є унікальний комплексний курс «Основи мехатроніки автомобілів» від компанії Bosch − одного зі світових лідерів у сфері створення інноваційних продуктів і послуг. Ми підтверджуємо відповідність курсу вимогам локальної дуальної кваліфікації з елементами німецької системи освіти (Категорія С) та пропонуємо фахівцям в Україні відкрити нові бізнес-можливості разом з міжнародним сертифікатом від Німецько-Української промислово-торговельної палати», – підкреслює Александер Маркус, голова правління AHK Ukraine.
 
Навчання доступне для проходження як повним курсом, так і частинами, у онлайн та офлайн форматах. Курс «Основи мехатроніки автомобілів» поділяється на окремі тематичні модулі, кожен з яких являє собою повноцінний тренінг з ремонту та обслуговування транспортних засобів, зокрема – автомобільної техніки. По завершенню кожного з модулів, учасник, який успішно пройшов онлайн-тест та виконав практичне завдання, отримує сертифікат Bosch міжнарожного зразка. Вивчення повного курсу, який складається з 11 модулів, дозволить добре опанувати навички з проведення процедури діагностики, сервісного обслуговування та подальшого ремонту автомобілів з бензиновим та дизельним двигуном, а також електромобілів. Учасники курсу матимуть можливість вдосконалити власні знання процесів обслуговування та методик ремонту сучасних систем енергопостачання автомобіля, гальмівних систем гідромеханічного та електромеханічного типу, систем комфорту та підтримки водія, стабілізації курсової стійкості та безпеки, тощо. Проходження повного курсу завершується іспитом, успішне складання якого гарантує отримання окрім сертифікату Bosch міжнародного зразка, сертифікат АНК, що визнається у 91 країні, де є представництва німецьких зовнішньоторговельних палат.
 
Повна інформація про навчальний курс: https://ukraine.ahk.de/ua/navchannja/kfz-mechatronik
 
Реєстрація на безкоштовну онлайн сесію: https://easy-feedback.de/umfrage/1251009/P11ly8