Вебінар Даші Шигаєвої «12 трендів для ефективної digital стратегії»

Організатор: бізнес-школа "Міжнародний інститут бізнесу"
 
Дата: 20 червня 2018 (середа)
Початок: 19:30 (за Києвом)
Аудиторія учасників: власники бізнесу і топ-менеджмент компаній, керівники середньої ланки, представники малого і середнього бізнесу, маркетологи і диджитал-маркетологи
 
Що треба знати маркетологам і власникам бізнесу про digital в 2018: тенденції поведінки аудиторії, тренди контенту і особливості веб платформ для складання актуальної цифрової стратегії бренду.
 
Основні питання вебінару:
Digital транформація - можлива інновація або необхідність?
Особливості поведінка аудиторії в епоху digital буму
Актуальні формати цифрового контенту і технології для його підтримки
Нові функції веб-платформ і їх використання в цифровому маркетингу
 
Запрошений спікер: Даша Шигаєва - глава напряму стратегії в digital-агентстві Skykillers, співвласниця інтернет-медіа агентства Qreachers. За 13 років у сфері цифрового маркетингу спланувала і запустила більше 100 проектів для таких компаній як Carlsberg, UNICEF, Johnson&Johnson, Imperial Tobacco, Danone, Bosch, Pfizer та інших. 7 проектів під її керівництвом отримали нагороди Effie, включаючи перше золото для фарма-бренда в Україні. Активно виступає з лекціями про цифровий маркетинг, викладає digital стратегію на очних і онлайн програмах, а також підтримує стиль життя digital nomad, відвідавши вже більше 50 країн без відриву від роботи.
 
Контактний телефон: 0445850033, 0675248949
Участь безкоштовна за умови попередньої реєстрації на сайті: https://goo.gl/qXXD32
Кількість учасників обмежена, тому просимо реєструватися заздалегідь.