12 спікерів та презентація MarTech дослідження – Dentsu Ukraine анонсує програму Future Lab

12 спікерів із різних tech-напрямків говоритимуть про Людину та Технології – комунікаційна група dentsu Ukraine оголошує програму 12-ї конференції Future Lab, яка відбудеться 2 вересня в КВЦ «Парковий».

Незмінним модератором конференції залишається Оксана Стехіна, директорка з розвитку бізнесу dentsu Ukraine.
Про технологічні рішення, які стимулюють human-centric маркетинг, розповідатимуть Антон Авринський (Liki24.com), Олег Любарець (Rocket), Наталія Андрійчук (Viseven), Валерія Вагоровська (Fondy), Наташа Шелягіна (Tech інфлюенсер), Олександр Кохановський (Українська Професійна Кiберспортивна Асоціація), Євгенія Близнюк (Corestone Group і Gradus Research), Олександра Булигіна (Amnet Ukraine). Про ріст уваги до потреб людини в бізнес-процесах розповість Ольга Руднєва (Фонд Олени Пінчук). Також на головній сцені Олександр Яценко, керуючий партнер, BRISE Capital, презентує результати дослідження MarTech. Made in Ukraine 2021.

Традиційно підсумки Future Lab підводитиме Павло Таяновський, Chief of Transformations Carat Ukraine.
За змінами і оновленнями в програмі можна стежити на сторінці Future Lab.

Протягом усього дня одночасно з лекторієм буде працювати MarTech Alley, де будуть представлені найцікавіші технологічні продукти у сфері реклами і маркетингу.

На конференцію також запрошуються глухі та слабочуючі гості. Для них вже 5-й рік поспіль на заході працюватиме перекладач жестової мови (лише в офлайн форматі). Якщо ви хочете відвідати захід, отримати нові знання про тренди в рекламі та медіа, заповніть форму і дочекайтеся підтвердження організаторів. Поспішіть, кількість місць обмежена.
Нагадуємо, що цьогоріч конференція пройде у гібридному форматі: оффлайн виступи та онлайн-трансляція.