28 вересня – Effie Awards Workshop

28 вересня відбудеться воркшоп для учасників конкурсної програми Effie Awards Ukraine 2018.

Воркшоп Effie Awards Ukraine – це своєрідний інструктаж, що проводиться задля розуміння технічних вимог, нововведень та правил оформлення заявки учасниками премії золотого стандарту ефективності. Це можливість поставити оргкомітету всі питання, що цікавлять вас та вашу компанію.

 Взяти участь у воркшопі рекомендовано всім учасникам конкурсної програми 2018 року. Оскільки основною темою будуть технічні питання по заповненню форм заявки, радимо делегувати ту людину, що займається заповненням заявок чи координує процес підготовки заявок на участь у Effie Awards у вашому холдингу/агентстві.  Реєстрація відкрита за посиланням.  Кількість місць обмежена, тому за два дні до воркшопу вам прийде емейл із підтвердженням участі.
 
Зустріч відбудеться 28 вересня на ВДНГ в офісі ВРК.
 
Нагадуємо, що EARLY BIRDS DEADLINE, що має найнижчу ціну на подачу заявок, вже 1 жовтня, тож не зволікайте із підготовкою ваших кейсів.  

У разі запитань, звертайтеся до оргкомітету: +380 44 490-90-30, Катерина Грабовська –  festival@vrk.org.ua та Ольга Підгорська – project@vrk.org.ua