5 WOW-хаків від CF.Digital

24 березня на конференції Best Marketing Practices Ірина Муштіна, СЕО, CF Digital, поділиться відповіддю на питання «Навіщо тобі SHUBA?» І детально розповість про секрети якісної та ефективної реалізації свого проекту.
 
Чому ви обрали сааме цю тему для свого виступу?
 
 Тема звучить нестандартно, я б навіть сказала дивно –  «Навіщо тобі SHUBA?». Чому саме шуба і що це взагалі таке – дізнаються відвідувачі конференції. Я буду до останнього зберігати інтригу. А говоритиму, насправді, про прості, але дуже важливі речі, без яких неможливо якісно, ​​ефективно і з позитивними емоціями реалізувати проект. І не важливо в який він сфері –  digital, косметології або будівництві. І це – про питання. Що питати, як питати, а головне навіщо! Який це дає результат! І що відбувається, якщо діяти по-іншому. А ще поділюся особистим досвідом, ну і куди ж без факапів.
 
Наскільки актуальна ваша доповідь?
 
 Уяви, що ти живеш в маленькому охайному містечку з однією центральною вулицею, де тусять всі 175 жителів, які знають одне одного  в обличчя. На вулиці 19 століття. А ти – єдиний рекламний агент, у якого з'явився перший клієнт. І клієнт говорить: «Хочу афішу навпроти ресторану!» Ти бац – і намалював, нічого не питаючи! А що тут з'ясовувати – один ресторан, одне місце під афішу, вся ЦА покрита. Що не напиши - все зайде!
 А ось в епоху, коли розвиток технологій значно випереджає рівень знань і розуміння одержуваного ефекту, коли конкуренція за кожне точно доставлене повідомлення зростає щодня, коли поведінка користувачів змінюється ще швидше – тоді  запит клієнта: «Зробіть сторінку в фб / сайт / чат-бот» треба поставити під сумнів! А щоб перестати сумніватися – задати питання. Відповідь може здивувати, адже це може бути зовсім не чат-бот! А афіша навпроти ресторану!
 
На якому етапі ви розумієте, що кампанія дійсно WOW?
Ніколи. Я завжди знаю, що поліпшити! І коли закінчується певний етап, у мене вже нові ідеї та пропозиції! І обов'язково нові питання!
 Хоча ні – все-таки, коли отримую фідбек від клієнта. Причому не емоційний: «Ой, як гарненько вийшло». А раціональний: «Ми продали всі автомобілі, дякую»!
Ну і коли журі скаже - WOW!
 
5 WOW-хаків вашої доповіді
 
#1 Сумніватися потрібно! Але не для того, щоб зупинитися, а щоб переконатися і йти далі.  
#2 Питати – не страшно! Іноді найбільш тупе запитання краще, аніж найбільш розумна відповідь.
#3 Всьому можна навчитись. Нас з дитинства вчили відповідати на запитання. Прийшов час навчитись їх задавати
#4 Забудьте про проект і свою роботу. Забудьте навіть про клієнта. Думайте про клієнтів вашого клієнта. Якщо будуть щасливі вони – будуть щасливі усі.
#5 Не вийшло з другої спроби? З п’ятої? Спроби нескінченні. Якщо ціль важлива..
 
Чого ви очікуєте від фестивалю?
 
У першу чергу, спілкування з професіоналами – відкритими позитивними людьми, які готові ділитися знаннями, технологіями. І що ще більш цінно –  особистого досвіду. Я це особливо ціную. Це те, чого ніде не прочитаєш, що не вивчиш. Це те, що є тільки у конкретної людини, те що вона прожила, відчула і які зробила висновки. І вона готова поділитися –  вдалим рішенням, помилкою, ідеєю. Це дуже цінно.
 
У нас є чудові новини для тих, хто не встиг оформити акредитацію на фестиваль! У вас є можливість зареєструватися на дводенну фестивальну програму безпосередньо на локації фестивалю, 23 березня в Чернівецькому національному університеті.