Effie Ukraine Education Program: реєструйтесь на зустріч-презентацію програми

11 березня відбудеться зустріч-презентація програми Effie Ukraine Education Program, яка присвячена новій професійній освіті для маркетологів, рекламістів та бренд-менеджерів. Подія пройде онлайн за участі менторів програми.
 
Премія Effie Awards Ukraine запустила нові освітні курси Effie Ukraine Education Program, по закінченню яких учасники складають іспит та отримають Сертифікат про освіту від Effie Ukraine.
 
Важливо зазначити, що аналогів цим курсам в Україні немає. Учасники комплексно вивчатимуть кращі світові рекламні теорії та практики, досліджуватимуть успішні українські кейси та розвинуть системні навички ефективності. Серед дисциплін інтенсивів — нові підходи у маркетингу, рекламі та бренд-менеджменту, управління ефективними проєктами від розробки до оцінки результатів кампаній, принципи ефективного креативу, digital комунікацій та стратегічного медіа-планування, нейромаркетинг й багато інших актуальних тем.
 
В рамках зустрічі-презентації 11 березня виступлять ментори програми, які більш детально розкажуть про навчання – про формат, кому корисна програма, про навчальні дисципліни, а також зможуть відповісти на питання учасників.
 
Спікерами будуть – Дмитро Джеджула, президент з маркетингу buymore.energy Global Human Corporation, Світлана Степаненко, керуюча партнерка TWIGA Ukraine, Ірина Муштіна, засновниця та СЕО CF.Digital та Нахаба, та Максим Лазебник, генеральний директор ВРК.
 
Зустріч-презентація пройде в zoom 11 березня, початок о 18:00 (тривалість – 1 година).
Участь в події – безкоштовна.
 
Реєстрація відкрита за посиланням (10 березня вам буде відправлений електронний лист з посиланням на zoom зустріч).
 
Запрошуємо всім, хто розробляє та реалізує проєкти в сферах маркетингу, реклами та бренд-менеджменту, працюючи як в маркетингових відділах компаній, так і в агенціях, та бажає вийти на новий рівень якості та ефективності в своїй роботі.
 
Реєструйтесь на зустріч-презентацію програми та дізнайся як стати чемпіоном з ефективного маркетингу!
 
У разі виникнення запитань щодо зустрічі, звертайтеся до оргкомітету: pro@vrk.org.ua, Костянтин.