Folker Wrage став Головою журі Вертикалі маркетингових дисциплін WOW DONE AWARDS

Команда міжнародних членів журі Вертикалі маркетингових дисциплін буде працювати під керівництвом Folker Wrage, ССО, Havas Worldwide, Швейцарія. Folker приїде до Львова, щоб познайомиться з учасниками WOW DONE AWARDS і виступить на Best Marketing Practices.

Folker судилося стати копірайтером – він вивчав психологію, працював журналістом, стюардом і навіть ді-джеєм. Рекламна кар'єра Folker почалася з роботи у франкфуртському агентстві Ogilvy Frankfurt, в якому він пропрацював більше 10 років. Далі продовжував в Leo Burnett, Saatchi, Publicis, McCann. Переїхав до Швейцарії, а потім в Стамбул і назад повернувся до Цюріха. Сьогодні він CCO є Havas Switzerland. Також входить до Клубу ADC* Germany. Він працював в журі на багатьох міжнародних фестивалях, в тому числі Cannes Lions. Став володарем багатьох престижних нагород, включаючи Cannes, LIAA, Clio, NYFestival, Echo, ADC. Випускник Берлінської школи креативного лідерства. Природжений лектор, заслужений учень і шалений оптиміст. Для нього велика гордість бути європейцем. 
 
Детальніше ознайомитися зі списками членів журі WOW DONE AWARDS 2017 можна на сайті. Не вважаємо зайвим нагадати, що в журі фестивалю були запрошені креативні фахівці агентського бізнесу і маркетинг-директори лідируючих компаній, професіонали з країн Європи. В активі кожного члена журі великий професійний досвід і безліч креативних нагород найвищого рангу.
 
Якщо у вас виникнуть питання, звертайтеся до оргкомітету: festival@vrk.org.ua, Катерина Грабовська.
 
Сміливо подавайте конкурсні роботи до дедлайну, який вже 3 березня и станьте на крок ближче до WOW-перемоги в професійному житті.
 
sostav.ua