Хто вірить в “молодих левів”? Стала відома організація, яка надає бриф учасникам Конкурсу Молодих Креаторів Young Lions

Ти вже готуєшся до участі у неймовірному конкурсі молодих креаторів Young Lions Competitions? Чи все ще вагаєшся?

В будь-якому випадку, у нас є декілька надихаючих та запалюючих новин.
 
По-перше, кількість учасників постійно збільшується, і водночас зростають шанси сформувати призовий фонд у розмірі €5 500. Нагадуємо, зареєструватися на конкурс можна до 12 квітня 2019 року включно. Долучайся й ти, це буде незабутньо!
 
По друге, трохи відкриємо завісу таємничості і познайомимо тебе  із організацією, яка надає бриф для учасників всіх трьох категорій конкурсу.
 
Цього року бриф на розробку креативного рішення для учасників надасть ЮНІСЕФ.
Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) працює у найважчих регіонах для допомоги найбільш вразливим дітям. Організація працює у 190 країнах і територіях для кожної дитини, щоб забезпечити кращий світ для всіх. Більше інформації про ЮНІСЕФ та їх роботу з дітьми: www.unicef.org.ua. За діяльністю ЮНІСЕФ можна слідкувати у Twitter та Facebook.
 
Таким чином, створюючи свою конкурсну роботу, твоя команда долучається до соціальної місії світового значення! Якої саме - поки що не можемо розповісти, до 19 квітня ця інформація цілком таємна.
 
Нагадуємо, що для якнайкращого втілення своїх творчих задумів, конкурсанти зможуть використовувати стокові фото та відео за потреби. Доступ до таких матеріалів буде надано ексклюзивним контент-провайдером Depositphotos з першого - по останній день проведення конкурсу.
 
Не втомлюємося нагадувати:
 
- про таймінг: зареєструватися на конкурс можна до 12 квітня включно.
До 17 квітня потрібно сплатити вартість участі у конкурсі. 19 квітня на сторінці https://bit.ly/2TI9p3dв режимі онлайн трансляції буде здійснено дебрифінг.
про команду: ви маєте виступати в конкурсі єдиною креативною командою з двох осіб. Сподіваємось, ти вже точно знаєш, хто буде той другий талановитий креативний однодумець – часу все менше.

- про брифи. Для того, щоб всі учасники змагались у рівних умовах - бриф всіх конкурсних категорій буде розкрито лише 19 квітня о 15:00.
Щойно ви отримаєте бриф та пройдете онлайн-дебрифінг з замовником, у вас буде рівно 24 години на розробку та реалізацію креативної роботи у категоріях PRINT та DESIGN. Для категорії FILM надається трохи більше часу - всього 48 годин.
 
- про спеціальне обладнання та ПЗ: відмінністю українського онлайн-конкурсу від каннського є лише те, що на фестивалі в Каннах учасникам надається все необхідне технічне обладнання та програмне забезпечення для участі в конкурсі. Тож для участі в українському відбірковому конкурсі, вам необхідно користуватись власним технічним і програмним забезпеченням.

- більше інформації: шукай у своїй електронній скриньці – нові матеріали надсилаються зареєстрованим учасника майже щодня, також інформація регулярно оновлюється на сторінці заходу у ФБ (https://bit.ly/2TI9p3d).

 
Зворотній відлік пішов! Реєструйся вже зараз! Покажи свій креатив!
 
Офіційна веб-сторінка конкурсу - http://creativity.in.ua/ylc