Як пройшов Ukrainian Creative Week

З 24 по 26 жовтня у галереї Арт-ПРИЧАЛ, за адресою м. Київ, вул. Набережно-Хрещатицька, причал №2 пройшов тиждень креативності UkrainianCreativeWeek.

Тиждень креативності включив в себе семінарську програму, де лідери рекламно-комунікаційного ринку розкрили секрети свого успіху, поділились власним досвідом та відповіли на всі виниклі у слухачів запитання; виставку робіт-переможців UkrainianDesign: TheVeryBestOf 2017 та церемонію нагородження одразу трьох національних конкурсів: ADC*UAAwards 2017, KakaduAwards 2017 та UkrainianDesign: TheVeryBestOf 2017.
 
На семінарській програмі слухачі почули виступи більше 30 експертів. Вони розповідали про актуальні питання та тенденції в дизайні, рекламі та креативі. Їх презентації були підсилені наочною демонстрацією реальних кейсів, продукції та корисними порадами як для початківців індустрії, так і для досвідчених фахівців. Серед спікерів: Людмила Хилько, Ольга Сторожилова, Ярослав Огоцький, Ольга Шевченко, Євген Ординський, Юлія Хаврон, Андрій Провотар, Іван Кучеренко, Святослав Кобзенко, Оксана Капранова, Антон Савчук, Олесь Кучеренко, Маша Тетерін, Антон Іванов, Костянтин Шнайдер, Олександр Смірнов, Тетяна Рубан, Катерина Амірханова, Олексій Рєпік, Богдан Лисик, Христина Бойко, Ольга Кокошко, Олег Киселиця, Наталія Синепупова, Наталія Закашанська, Марія Омельчук та Євген Мельничук.
 
25 жовтня, під акомпанемент оркестру EclecticSoundOrchestra, були оприлюднені переможці одразу трьох конкурсів, що входять до  Рейтингу креативності та майстерності сезону 2017/2018: UkrainianDesign: TheVeryBestOf 2017 з коефіцієнтом – 1, Kakadu – 1, ADC*UA – 1,5. Ознайомитись із переможцями можна на сайтах Ukrainian Design: The Very Best Of2017, ADC*UA та Kakadu.
 
Тиждень креативності був сповненим зацікавлених, усміхнених, здивованих, подекуди вражених та натхненних людей, які отримали те, за чим прийшли: хтось – знання, хтось – перемогу, хтось – досвід, а хтось – нові знайомства та дивовижну атмосферу.
 
З нетерпінням чекаємо наступного Тижня креативності UkrainianCreativeWeek!