Премія Effie Awards Ukraine 2021 завершила прийом конкурсних заявок та оновлює свої максимальні показники за кількістю учасників та робіт

На 24% збільшилась кількість нових учасників, що подали свої заявки на конкурс Effie Awards Ukraine 2021, а загальна кількість робіт виросла на 15% порівняно з минулим роком. Такі вражаючі показники по учасникам та роботам є рекордними за всі 16 років проведення премії Effie Awards Ukraine.  Хто переможе у цьому наймасштабнішому змаганні, дізнайтесь вже 15 грудня на Церемонії нагородження.

Окрім того, українська програма Effie є однією з найбільших в світі серед більш ніж 50 програм. Такі показники активності рекламного ринку є ознакою того, що, незважаючи на тяжкі часи, рекламна індустрія продовжує розвиватись і створювати ефективні рішення.

Суддівство розпочнеться з 8 листопада та пройде в три тури. В рамках першого туру визначать фіналістів, на другому будуть відомі переможці, а на засіданні Grand журі оберуть кращу роботу конкурсу. В цьому році до складу журі Effie Awards Ukraine увійшло більше 240 представників рекламно-комунікаційної індустрії.

Імена переможців стануть відомі 15 грудня на Церемонії нагородження переможців Effie Awards Ukraine 2021. Акредитація на денну конференцію Best Marketing Practices та вечірню Церемонію нагородження переможців Effie Awards Ukraine 2021 буде відкрита з 8 листопада. Реєструйтеся на сайті effie.org.ua та оформляйте квитки в особистому кабінеті.

Захід пройде 15 грудня в конгрес-центрі Mercure Congress Centre з дотриманням всіх карантинних обмежень та норм по організації масових заходів. Участь можлива за наявності COVID-сертифікатів чи негативного результату ПЛР-тесту або експрес-тесту на COVID-19, чинного 72 години.