Ukrainian Creative Awards 2019 об’єднав 1604 конкурсні роботи з 15 країн та 140 членів журі з 34 країн

Оргкомітет Ukrainian Creative Awards (UCA) анонсує статистику конкурсних програм 2019 року. 
За нагороди на конкурсах будуть боротися 1604 проекти, з яких 961 робота з 15 країн була подана на міжнародні конкурси Київський Міжнародний Фестиваль Реклами та WOW DONE AWARDS і 643 – на національні конкурси Ukrainian Design: The Very Best Of 2019 та ADC*UA Awards.
 
На даному етапі йде суддівство на всіх чотирьох конкурсах – 140 членів журі з 34 країн світу оцінюють кейси учасників. В журі кращі представники індустрії з усього світу – креативні та арт-директори провідних рекламних агентств зі всієї земної кулі, творці успішних проектів для відомих світових брендів, а також маркетинг-спеціалісти, що працюють у провідних компаніях-рекламодавцях. Сумарно у членів журі більше 500 Канських Львів і безліч інших престижних міжнародних нагород.
 
Із 17 суддівських команд – 10 міжнародних складів журі всіх медіа та нон-медіа комунікацій, 4 клієнтських та 3 команди з креативними директорами провідних агентств України (члени Клубу ADC*UA).
 
Втім, щодо будь-якого фестивалю/конкурсу кількість учасників – це важливо, але рекламний ринок більше повинен хвилюватися питанням якості цих робіт. А ось рівень креативу, заданий учасниками конкурсів, стане відомий вже на Церемоніях нагородження, які відбудуться в Одесі 29 травня-1 червня.
 
  • 30 травня – Церемонія нагородження ADC*UA Awards та Ukrainian Design: The Very Best Of 2019  
  • 31 травня – Церемонія нагородження WOW DONE AWARDS 
  • 1 червня  – Церемонія нагородження 20-го КМФР 
 
Для участі в церемоніях нагородження необхідно оформити акредитацію на Ukrainian Creative Awards, в программі якого, окрім церемоній, семінари та майстер-класи (і це буде 3 паралельні потоки на трьох різних локаціях), експозиція та скрінінг конкурсних робіт, вечірки та нетворкінг.
 
З програмою можна ознайомитися за посиланням. Онлайн реєстрація на подію можлива до 27 травня.
 
Команда оргкомітету готова відповісти на будь-яке питання прямо зараз, звертайтеся: (+38 044) 490-90-30, project@vrk.org.ua.
 
До зустрічі на Ukrainian Creative Awards 29 травня-1 червня!