Виконавчий креативний директор McCann Madrid на конференції Best Marketing Practices

Володар понад 20 Cannes Lions, Jon Lavin, виконавчий креативний директор McCann Madrid виступить на конференції Best Marketing Practices у рамках 19-ого КМФР з темою «Just pork meat or how to sell creating controversy».
 
Jon працював копірайтером у Ogilvy Madrid, креативним директором та виконавчим креативним директором Contrapunto BBDO і DDB, засновником та партнером Villar-Rosàs Madrid, Global Creative Director в The Cyranos і зараз він виконавчий креативний директор в іспанському McCann. Він також був засновником The Appiness Collective.

Серед його відзнак – понад 200 найбільш почесних нагород (включаючи 20 Cannes Lions) для таких клієнтів як Nike, Coca-Cola, Canal+, Smart, Burger King, Amnesty International, Campofrío та Ikea.
 
Jon був обраним як один із «Найбільш цінних юних креаторів Іспанії» за версією The Journal of Advertising, обраний одним із «Лідерів майбутнього» за версією журналу Capital та був в рейтингу 2016 року «Ідеальний креативний директор Іспанії», заснованим на опитуванні  маркетинг-директорів, опублікованих в «The Advertiser».
 
Він судив безліч робіт на таких фестивалях, як: El Sol Iberoamerican Festival, El Ojo de Iberoamérica, JCDecaux, Cinespot, Caribbean Festival, Young Lions, CdeC (Іспанський креативний клуб), New York Festival, FIAP, Clio 2018 і на багатьох інших.
 
Не пропустіть заряд креативу від виконавчого креативного директора McCann Madrid.

Повна програма конференції Best Marketing Practices доступна за посиланням.
 
Аби відвідати КМФР 2018, вам необхідно зареєструватися на сайті і оформити необхідну кількість акредитацій.
 
Якщо у вас виникли будь-які питання або труднощі, просимо звертатися до оргкомітету конкурсу за телефоном: (+38044) 490-90-30 або по e-mail: project@vrk.org.ua, Ольга Підгорська.