FUN на WOW DONE: чого очікувати від вечірньої програми фестивалю в Чернівцях

Оргкомітет фестивалю WOW DONE AWARDS 2018 оголошує дводенну насичену фестивальну програму, серед якої, окрім конференції Best Marketing Practices та Церемонії нагородження переможців, насичена вечірня розважальна програма в Чернівцях 23-24 березня. Акредитація відкрита до 16 березня.

WOW DONE AWARDS традиційно складається не лише з конференції Best Marketing Practices, яка є платформою для обміну досвідом між лідерами думок рекламно-комунікаційного ринку, та з Церемонії нагородження переможців WOW DONE AWARDS 2018, а й з вечірньої розважальної програми. Ми дуже вдячні за підтримку нашим партнерам Goyra Group, що покажуть найбільш автентичні місця Чернівців.
 
Основною локацією фестивалю WOW DONE AWARDS 2018 була обрана Резиденція митрополитів Буковини і Далмації – нині Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, одне з семи місць в Україні внесених до Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО. 
 
23 березня
 
Кожен фестивальний ранок розпочинається не тільки з кави, а з конференції Best Marketing Practices, де провідні експерти маркетингових  комунікацій поділяться власним досвідом та наочно продемонструють вдалі кейси, розкажуть деталі процесу створення кампаній з-за лаштунків та надихнуть на нові сміливі рішення.
 
Опісля семінарської програми, о 19:00 відбудеться вечірка-відкриття фестивалю WOW DONE AWARDS 2018, локацією якої стане ресторан «Панська гуральня» – панський ресторан на панській вулиці  –  за адресою м. Чернівці, вул. О. Кобилянської, 5. Цікаво, що вулиця Ольги Кобилянської по праву вважається панською, адже минулого століття центральну вулицю Чернівців підмітали букетами троянд і мили ароматним  милом. «Панська гуральня» –  це один з найколоритніших та найбільш популярних ресторанів міста. Вишукані страви у поєднанні із народними традиціями та оригінальністю створюють неповторне поєднання сучасності із нотками духу історії.
 
24 березня
 
Другий фестивальний день, що також розпочинається із Конференції, присвячений темі digital-комунікацій. Із повним списком тем можна ознайомитись за посиланням.
 
Одразу після конференції, о 16:00 вирушаємо на екскурсію по Чернівецькому національному університету імені Юрія Федьковича та по історичному центру Чернівців.
 
На 19:00 у ресторані «Бартка», за адресою м. Чернівці, вул. Головна, 124, запланована Церемонія нагородження переможців WOW DONE AWARDS 2018. «Бартка» – це справжнісінький гастрономічний театр, що має відкриту кухню та невимушену атмосферу свята. Вечірка-закриття WOW DONE AWARDS 2018 продолжиться у тому ж місці о 20:30.
 
Для всіх бажаючих відвідати конференцію Best Marketing Practices, Церемонію нагородження WOW DONE AWARDS та інші активності фестивалю необхідно пройти реєстрацію на сайті фестивалю та оформити акредитацію до 16 березня. Вартість участі за посиланням.
 
Нагадуємо, що оргкомітет пропонує автобус Київ-Чернівці-Київ. Він буде замовлений, якщо набереться понад 30 бажаючих. Інформація про розклад трансферу, вартість та бронювання доступна на сайті.
 
У разі виникнення запитань, просимо звертатись до оргкомітету: +380 44 490-90-30,  Катерина Грабовська, festival@vrk.org.ua та Ольга Підгорська, project@vrk.org.ua
 
До зустрічі у Чернівцях!