Innomarketing Day 2: марафон сучасних маркетингових технологій

28 жовтня у ЦеХаб відбудеться подія, яку варто відвідати усім профі рекламного ринку. Унікальна за змістом зустріч Innomarketing Day - жива презентація технологій для маркетингових та рекламних сервісів. Оскільки  сучасний світ комунікацій переважно цифровий та віртуальний, он-лайн вплив на споживачів стає дедалі більш досконалим та різноманітним. Комунікаційна стратегія сьогодні – це не просування, а інтеграція бренду у повсякденне життя споживача. Штучний інтелект, Big Data, кіберпростір та соціальні мережі, мобільні додатки, чат-боти, віртуальні агенти та додана реальність допомагають компаніям стати ближче до аудиторії. Але Data Science розвивається, і сучасні проекти у маркетингових сервісах потребують нових моделей спілкування з клієнтами.

Які інструменти допоможуть знайти спільну мову зі споживачами у цифровому просторі? Всі, хто зацікавлений у вдосконаленні маркетингового сервісу, матимуть можливість отримати відповіді з перших рук: нова інформація і практичний досвід,  професійні поради та експрес-консультації від спікерів заходу.

Захід проводиться за ініціативою МАМІ та за підтримки комітету ВРК з інновацій та стартапів. Івент буде проходити в інноваційно-освітньому просторі ЦеХАБ, яке вже встигло стати загальнодоступною платформою для обміну знаннями та досвідом в галузі сучасних технологій, з практичним застосуванням у професійній діяльності та житті.
28 жовтня (Пн), з 18:30 до 21:30

18:30-19:00 - реєстрація учасників,
19:00-21:00 - презентації Startups&Innovations по 10-15 хв.
21:00-21:30 - спілкування

Місце:  ЦеХАБ (Київ, вул. Хрещатик, 29, 2-й поверх)

Вартість участі: 300 грн.  Для учасників МАМІ і ВРК, та ваших клієнтів участь БЕЗКОШТОВНА!

Реєстрація обов’язкова за посиланням.

Контакти: news@mami.com.ua, (067) 657 24 02, Анна Силенко та Тетяна Мехед.

Слідкуйте за подією на сторінці Facebook.