МАМІ + Могилянка: Customer Experience - осінь 2020

МАМІ разом з Могилянкою розпочали осінній курс Customer Experience 2020. У вересні навчальна програма стартувала для студентів Національного університету "Києво-Могилянська академія", які завдяки курсу отримають додаткову прикладну кваліфікацію. Учням запропоновано 13 тем, лекційні та практичні модулі. Формат навчання – онлайн, але попередній випуск підтвердив ефективність нового ZOOM навчання. Курс триватиме до кінця листопада, для отримання сертифікату впродовж навчання потрібно набрати 75-100 балів. Успішні випускники можуть розраховувати на рекомендації лекторів щодо подальшого працевлаштування, можливі варіанти стажування у провідних рекламних агенціях, а це вже реальний шанс розпочати кар’єру у маркетингу.

Спільний проєкт НаУКМА та МАМІ розпочався у 2017 році. Весняна хвиля-2020, яку вперше провели офлайн+онлайн, була успішною: 255 студентів з 289 отримали сертифікати. Осіння программа пропонує інтенсив, у ролі викладачів будуть 15 експертів – топ-менеджерів провідних агенцій маркетингових сервісів в Україні. Таким чином, бекграунд студентів збагачується практичними знаннями, актуальними для сучасних роботодавців. Це і є головна цінність та мета програми, підготувати для галузі активний кадровий резерв, що володіє «робочими» технологіями ринку.

У складі викладачів експерти, які працюють зі світовими брендами та отримують нагороди міжнародних фестивалів: Світлана Степаненко (TWIGA Ukraine), Антон Савчук (Adsapience), Марія Дахлалла та Олексій Христич (All Motion Group), Олександр Микитенко (MEX Advertising), Іветта Делікатна (ECOMM Communication Consulting), Олександра Кієвцева (Digital Chain), Лариса Дмитренко (Prospects Ukraine), Сергій Лукашенко (OUTFORZ), Світлана Гукова (TWIGA’GO!), Олександр Ратманський (TEAM247), Юлія Корняга та Олександра Логвиненко, експертки з маркетингових комунікацій, Катерина Ільченко (Neuro-knowledge). Саме вони будуть надихати майбутніх топів маркетингу на реальний креативний челендж, адже «екзамен» – це реальні брифи від міжнародних концернів.

Керівництво "Києво-Могилянської академії" високо цінує освітню програму від МАМІ. «Це унікальний за своїм змістом і масштабом проєкт. Навіть виклик! – вважає Катерина Пічик, завідувач кафедри маркетингу та управління бізнесом факультету економічних наук НаУКМА. – Студенти різних факультетів дуже зацікавлені отримати додаткову кваліфікацію від «майстрів» бізнесу. Викладачі-практики, «живий» формат діалогу, чіткі дедлайни та вимоги до робіт роблять навчальний процес ефективним та приємним».