Агенція Performics перемогла у тендері на Digital Performance та SEO-підтримку «Київстар»

Агентство Performics за результатами тендеру розширило перелік робіт для «Київстар».
 
Performics надаватиме послуги з Digital Performance і SEO-підтримки для сайтів «Київстар» kyivstar.ua і shop.kyivstar.ua та їх піддоменів. Таким чином агенція працюватиме із більш ніж 15 проектами клієнта.
 
Київстар – найбільший український оператор телекомунікацій.  Абонентами компанії є 26 млн клієнтів мобільного зв'язку і понад 1 млн клієнтів фіксованого широкосмугового інтернету.
 
«Тендер був складним, адже в ньому брали участь лише агентства, які протягом багатьох років підтверджують статус лідерів ринку. Спеціалісти Performics мають високу кваліфікацію. Ми раді, що будемо співпрацювати з такою командою професіоналів» - коментує Михайло Нестор, директор з розробки діджитал продуктів «Київстар»
 
«Ми раді, що клієнт гідно оцінив нашу пропозицію й виділив її серед сильних робіт наших конкурентів. Це стимулює нас докладати ще більше зуcиль, щоб забезпечити достойний рівень виконання поставлених завдань. Я вдячний команді за високий рівень підготовки пропозиції та самовіддачу», - резюмував Олександр Лозенко, директор Performics Ukraine. 
 
Нагадаємо, агенція Performics входить до складу Publicis Groupe, яка є найбільш ефективною комунікаційною групою 2019 року.