Будинок продажів Evident Media очолив Євген Левченко

З 1 лютого посаду директора Evident Media обіймає Євген Левченко.

Євген більше 18 років працює у медіа-бізнесі: займався медіаплануванням та стратегічним управлінням у великих міжнародних агенціях - MediaVest, ZenithOptimedia, Universal McCann.

Останні 8 років очолював агентство Sigma, масштабував його та розробляв для клієнтів комплексні рішення у ТВ та нон-ТВ, діджиталі та SMM; креативні послуги.

«Добре знаючи потреби ринку та клієнтів, планую у першу чергу посилити сервіс: клієнтоорієнтованість, швидкість реакції, якість розміщення. Будемо створювати продукт, на який чекають рекламодавці. Глибоке розуміння аудиторії, з якою працюємо, занурення у специфіку запитів клієнтів та досвід співпраці з провідними брендами у найрізноманітніших ринкових сегментах, безумовно, дозволяють нам пропонувати ефективні рішення для наших найвибагливіших партнерів та нарощувати ринкову частку будинку продажів», - Євген Левченко, директор Evident Media.

Антон Зінченко, який обіймав посаду директора будинку продажів, сконцентрується на розвитку прямої співпраці з клієнтами:
«Пряма робота з будинками продажів – це тренд, який набирає обертів. У 2021 році ми вже показали високий рівень експертизи та якості клієнтського сервісу. Зміни посилять наші позиції на медіаринку. Як і раніше, мета нашої роботи - досягти повної синергії з бізнесом клієнта. А наші медіа-стратегії включатимуть оптимальні способи просування брендів. Я вдячний усім клієнтам, які працювали з нами минулого року та пролонгували угоди на цей рік, та вітаю нових клієнтів 2022 року. Попереду у нас із вами дуже цікавий рік. Розвивайте свій бізнес, а про медіапідтримку ми подбаємо».

Досьє: Evident Media – продавець прямої ТВ-реклами. У пакеті "Твоє ТБ" представлені загальнонаціональні сімейні та розважальні телеканали "Україна", "НЛО TV", "Індиго TV", "Інтер", "НТН", "Мега", "К1", "К2", "Піксель", "Zoom", "Enter-фільм".