Go little rockstar “Сameo” - нове ім’я на ринку

Україно-британська група компаній RAZOM GROUP відкриває нове агентство по роботі з нестандартними проектами .

 В епоху боротьби за увагу споживача поряд із класичними медійними кампаніями вже обов’язково стоять нестандарти, щоб яскраво дивувати свою цільову аудиторію, будуючи нативну синергію між брендом і контентом, підсвідомо вибудовувати в глядачів асоціативний ряд. Саме тому відкривається агентство Cameo, яке  створюватиме нестандартні проєкти на медіа-каналах з фокусом на телебачення, IPTV/ОТТ та кіберспорт.  
Камео - це невелика роль, знаменитості, яка грає саму себе. Так само і інтегрований продукт стоїть не в центрі сюжету, але його поява повинна бути поміченою, тож бренд грає камео.

Очолить агентство Марія Сніжко, Managing director.
“Нестандартні медіарішення та спонсорство - це сфера, що повинна поєднувати в собі не тільки медіа експертність, але і креатив. Ми об’єднали команду медійників, піарників та педантичних проджектів, аби допомогти клієнту вийти за межі традиційного брендованного контенту та продактплейсменту шляхом нешаблонного підходу до інтеграцій. Щоб усі клієнти змогли отримувати найякісніший сервіс із максимумом інноваційних ідей.” - коментує Марія Сніжко.

«Ми в RAZOM GROUP працюємо в синергії, аби робота була ефективнішою. Запуск нового агентства свідчить, що ми стрімко розвиваємось, а разом з тим збільшується і кількість запитів від брендів. У зв’язку із високим рівнем зацікавленості клієнтів у співпраці та необхідністю персоналізованого підходу до проектів, ми винесли послуги в окреме агентство. Розвиваючи спонсорський напрямок, ми даємо можливість клієнту вийти за рамки прямої комунікації і розширити свою. Додатково ми будемо підсилювати наші пропозиції і проекти оцінкою ефективності на базі технологічних рішень» ,- коментує CEO RAZOM GROUP, Арман Маткулов.
 
RAZOM GROUP - україно-британська комунікаційна група компаній, яка поєднує медіа-агенції Initiative, UM Ukraine, Havas Media Ukraine та MadLab.
Основними клієнтами RAZOM GROUP є Unilever, Carlsberg, Lego, Монобанк, Uklon, IDS Group, Metro, Vitmark, Yves Rocher, MATTEL, Elfa, Blago, Puma, Hyundai, KIA, Snow Panda та інші.