Юлія Голота призначена керуючим директором DDB Group

До комунікаційної групи AGAMAприєдналася Юлія Голота, професіонал з більш ніж 15-річним досвідом роботи в рекламній сфері. В минулому NetworkConnectionDirectorагентства THINK!McCANNочолила новостворену DDBGroup(об'єднані TribalWorldwide, Kyivі VisageDDB).

Останні 10 років Юлія займала керівні посади в THINK!McCANN, і за цей час встигла попрацювати як з міжнародними, так і з українськими брендами (CarlsbergUkraine, L'Oreal, MasterCard, Nestle, КОМО, Наша Ряба та іншими). До цього очолювала відділ з розвитку бізнесу в PROVID/ BBDO.

На посаді керуючого директора DDBGroup основним завданням Юлії Голоти буде максимально ефективна інтеграція команд і фокус на розвиток продуктів та сервісів в рамках нової об'єднаної структури DDB. Більш детальна інформація про об'єднання TribalWorldwide, Kyiv і VisageDDB, а також презентація нових сервісів інтегрованої структури – найближчим часом.

«Для комунікаційної групи AGAMA я - людина не нова. І дуже приємно повертатися в ті місця, де ти практично починав свій рекламний шлях. Безумовно, сьогодні це вже новий виклик і новий етап у професійному житті. Участь у трансформації двох сильних команд і відкриття їх потенціалу по-новому – це складні і нестандартні завдання, але саме вони і ваблять», - говорить Юлія про своє призначення.

«Нам приємно, що Юлія повертається до нашої команди через стільки років. Її різносторонній досвід дуже важливий для поточного розвитку інтегрованого маркетингового потенціалу AGAMA сommunications та для бізнес-потреб клієнтів DDBGroup», - прокоментував Ендрю Бейн, Президент холдингу AtlanticGroup.