«Кожен собака» розповідає про Чорну п’ятницю в COMFY

COMFY запустили рекламну кампанію до Чорної п’ятниці. 

Цього року «чорний» період у СOMFY  розпочнеться 25 листопада і триватиме до 30 листопада.
Покупцям запропонують знижки до -50% на широкий асортимент товарів майже в усіх категоріях.  Про це розповідає герой нової рекламної кампанії COMFY «Кожен собака».


 
«Чорна п‘ятниця -  подія про яку знає навіть кожен собака. Тож чому не отримати інформацію з перших вуст?  Запросили «кожних собак», щоб вони розповіли, що буде взагалі відбуватися на Чорну п‘ятницю.»  – зазначаєHead of Brand content and Creative COMFY  ЯрославЧепурняк.
 
Зазвичай реклама на Чорну п’ятницю занадто гучна, занадто яскрава, занадто настирлива. Адже у магазинів замало часу для комунікації. Тож багато енергію витрачається на те, аби переконати покупців у реальності своїх знижок. Але ж ніхто не любить, коли йому щось доводять. Тому COMFY разом з Banda agency використали інший підхід.
 
«Так, у Comfy теж Чорна п’ятниця. Так, у Comfy теж низькі ціни. Але кричати про себе у цьому «знижковому» гармидері було б безглуздо. Тож ми подумали… і вирішили просто побути смішними. Бо чому б і ні? Врешті решт, гумор викликає у людей до біса більше довіри, ніж будь-які гучні обіцянки брендів. Так з’явилося наше лаконічне, але, як завжди, з ноткою Comfy-дуркуватості повідомлення.» - коментують у Banda agency.
 
Традиційно  ролики мають короткий формат та не перевантажені інформацією. Обійшлися без екшенів і різання цін навпіл, а просто показали все, що потрібно, в одному кадрі. Рекламна кампанія складається з шести коротких  роликів, в яких  «Кожен собака»  має різні амплуа та розказує  покупцям з притаманним  COMFY гумором про знижки.




 
COMFY:
CMO — Наталія Кошова
Head of Content and Creative — Ярослав Чепурняк
Head of Marketing Communication — Ірина Тонких
Head of E-Commerce — Марія Назаренко
 
Banda:
Creative Director — Макс Борітко
Copywriter — Даша Чиркова
Art Director — Маша Булгакова
Team Leader — Дарина Гаврилова
Project Manager — Маша Матвєєнко
 
23/32 films:
Production - 2332 Films
Director/DOP - Дима Елісейченко
Executive Producer - Леся Сичкина
Producer - Даша Дерягина
1AD - Алексей Савелов
Art Director - Данил Дубровский
Postproduction Producer - Максим Кобзістий
Postproduction Studio - Camaradas
Sound - Baker Street