Легендарний бренд снеків нарешті доступний в Україні

Оновлення в лінійці брендів PepsiCo в Україні — вже з лютого цього року популярні у всьому світі кукурудзяні снеки Cheetos можна знайти на полицях українських магазинів.
 
Легендарні снеки Cheetos мають понад 70-річну історію, вже знайшли шанувальників у більш ніж 40 країнах та займають провідні позиції на багатьох ринках світу.
 
Снеки виготовляються з натуральної кукурудзи методом екструзії, який надає їм впізнавану легку структуру, а технологія приготування шляхом запікання без обсмаження  відповідає сучасним трендам.
 
Cheetos в Україні представлений чотирма смаками: сир, біф-бургер, солодка кукурудза та кетчуп, які були визначені відповідно до вибору споживачів у категорії снеків; в яскравих пакованнях різного розміру для різних ситуацій споживання. Кожен смак має унікальну форму, що спонукає забути про серйозність та зануритись в атмосферу грайливих пустощів, адже бренд комунікує на території сімейного дозвілля. Важливим фактором є доступна ціна Cheetos, що дозволить насолоджуватись ним усім охочим.
 
Кукурудзяні снеки Cheetos давно підкорили світ. Хрумкі палички з'являлися на обкладинці всесвітньо відомого видання The New Yorker, «знялися» в епізодах відомих серіалів та стали трендом у популярних соцмережах.
 
Особливістю Cheetos є його впізнаваний талісман – гепард Честер, який прикрашає кожну пачку та робить бренд Cheetos унікальним та незабутнім. 
 
«Я радий, що наша глобальна «зірка» тепер доступна в магазинах по всій країні. Ці кукурудзяні снеки будуть актуальними з нагоди сімейних розваг. Вони готуються без смаження, оригінально оформлені та доступні в 4 смаках, що додасть посмішок до сімейного відпочинку. Яскраве оформлення та доступна ціна сьогодні також мають значення для споживачів, коли економіка лише починає відновлюватися. Наші команди з маркетингу та продажів в Україні об’єднали сильний світовий бренд з локальною досконалістю виконання, і тепер кукурудзяні екструдери Cheetos прекрасно доповнюють картопляні чіпси Lay’s та сухарики «Хрусteam», підсилюючи нашу стратегічну категорію снеків», — прокоментував подію Марек Томалак, генеральний директор PepsiCo в Україні.
 
Бренд компанії PepsiCo з'явився в продажу ще першого лютого, а масштабна промокампанія розпочнеться у квітні.