«На злобу дня»: переосмислення сьогодення в іронічних ілюстраціях

Мережа супермаркетів VARUS оголосила про початок співпраці з молодою талановитою ілюстраторкою Анастасією Яворською в рамках проекту «На злобу дня». Проект покликаний висвітлювати актуальні новини та події війни у власній візуальній інтерпретації, подекуди наповнюючи їх іронією та сарказмом.
 
Проект «На здобу дня» реалізовується на офіційних сторінках соціальних мереж VARUS, має на меті доповнити стрічку новин гумором та викликати в цей непростий час гарні й позитивні емоції у читачів.
 
«Під час війни кожен допомагає Україні, як і чим може, наближаючи нашу перемогу. В усіх точках, де є можливість, VARUS забезпечує безперебійне постачання продуктів харчування, надає безкоштовні продуктові набори для найбільш нужденних, годує тварин, які опинилися в надскладній ситуації, працює над поліпшенням економіки країни… В той же час, ми прагнемо підтримати українців і з психологічної сторони. Адже серед всього жаху, який принесла росія на нашу землю, необхідно бачити і позитивні моменти: розуміти, що відбувається навколо, берегти себе, але знаходити час для посмішки. І з цією задачею найкраще справиться гумор та висміювання ворога. Тому вирішили запустити іронічний проект «На злобу дня». А молода талановита ілюстраторка з сучасним баченням світу нам в цьому якнайкраще допоможе», - говорить директорка з маркетингу VARUS Ольга Румянцева.
 
«Я малювала в дитинстві, потім трішки закинула цю справу... Але війна дала натхнення, відкрила нові горизонти та розуміння світу й сьогодення. Це сприяло створенню персональної збірки ілюстрацій на тему війни. Щодня створюю та публікую на своїй сторінці в інстаграм нову картинку з хештегом #війна_в_малюнках. Моя мета – покращити людям настрій і закарбувати важливі моменти на візуальному листку. Наш спільний з VARUS проект «На злобу дня» переслідує аналогічні цілі. Я рада, що ілюстрації проекту зможуть викликати усмішку у більш широкої аудиторії», - говорить Настя Яворська.