Publicis Groupe Ukraine об'єднує дві мережеві агенції Spark Foundry Ukraine та Blue449 Ukraine у єдиний бренд Spark Foundry Ukraine

У березні 2019 року Publicis Groupe анонсувала зміни у структурі холдингу на міжнародному рівні. Агенції Spark Foundry та Blue 449 об’єдналися у єдиний бренд Spark Foundry. Відтепер, Spark Foundry розширює свою присутність у Австралії, Канаді, Китаї, Німеччині, Індії, Італії, MENA, Мексиці, Польщі, Росії, Сінгапурі та Іспанії. Обидва бренди залишаються та будуть тісно співпрацювати між собою у Франції, США та Великобританії, зважаючи на специфіку цих ринків. При цьому, Blue 449 обслуговуватиме переважно внутрішніх клієнтів, а Spark Foundry зосередиться на глобальних.
 
У квітні план дій щодо змін запущено і на українському ринку. У результаті, на посаду управляючого директора об’єднаної рекламної агенції призначена Юлія Герасько.
До призначення виконавчим директором Spark Foundry Ukraine вона протягом двох років на аналогічній посаді розвивала агенцію Blue 449 Ukraine.
 
«Синергія агенцій дозволить посилити можливості обох команд та вивести нашу пропозицію на новий рівень якості. Юлія Герасько – саме той лідер, який зможе об’єднати дві команди задля створення більш сильного та стійкого продукту, який здатний поглибити співпрацю з поточними партнерами й розширити клієнтський портфель», - прокоментував призначення CEO Publicis Groupe Ukraine Енвер Кікава.
 
«Протягом двох останніх років ми змінили багато внутрішніх процесів, пройшли шлях інтеграції, імплементували обмін експертизою та досвідом. Об’єднання двох агенцій – це продовження цього шляху і відображення основних потреб як клієнтів, так і ринку загалом – швидше, краще, більше. Обидва бренди агенцій мають схожі цінності, філософію та культуру, у обох – талановиті команди. А завдяки об’єднанню, агенція отримає новий імпульс і почне свою нову продуктивну історію», - додала управляюча директорка Spark Foundry Ukraine Юлія Герасько. 
 
Ольга Воронова, яка до того очолювала агенцію протягом двох років, призначена на посаду управляючого директора Stаrcom Ukraine.