Publicis Ukraine і Spark Foundry Ukraine показали необхідні речі для необхідних справ у кампанії для ТМ «Добра господарочка»

Інтеграційна команда PublicisUkraineі SparkFoundryUkraineстворила та запустила діджитал-кампанію для бренду «Добра господарочка».

У кожної людини щодня у to-do-лісті з’являється купа важливих справ. Але ті, що стосуються сім’ї та дому, зазвичай є найбільш пріоритетними й необхідними. Саме на цьому інсайті сконцентрувалась команда і показала, що бренд «Добра господарочка» має необхідні речі для всіх необхідних справ, які треба зробити вдома. А ще – і для релаксу.
 
Команда розробила кілька сюжетів та форматів реклами для діджиталу, де показала продукт і необхідність, якій він якнайкраще відповідає.
 
10-секундне відео – за цим посиланням, а 6-секундне – тут.
 
ТМ «Добра господарочка» створює товари для людей, що цінують свій час і комфорт у домі. Команда бренду втілює ідеї для зручного й ефективного прибирання та приготування їжі. Продукція ТМ «Добра господарочка» поєднує якість, сучасні технології та доступну ціну.

Нагадаємо, що медійна агенція Spark Foundry та креативна агенція Publicis Ukraine входять до складу комунікаційної групи Publicis Groupe Ukraine.