Штеффен Хоффманн призначений на посаду Президента групи Bosch у регіоні

Із 19 січня 2021 року Доктор Штеффен Хоффманн (Dr. SteffenHoffmann) зайняв посаду Президента Boschв Україні, Росії, Білорусі, Центральної Азії, Монголії, на Кавказі.  Він змінив на цій посаді Ханс'юргена Оверштольца, який очолював регіон із лютого 2016 року.
 
Хоффманн пройшов великий кар'єрний шлях у Bosch, почавши працювати в компанії у 1992 році на посаді менеджера-стажиста відразу після закінчення навчання в університеті. Він отримав ступінь бакалавра в галузі управління бізнесом в Університеті Ерланген-Нюрнберг в Німеччині, а потім ступінь магістра і доктора філософії (Ph.D.) в Університеті Санкт-Галлена в Швейцарії. Із 1993 року Хоффман займав керівні посади в різних підрозділах і країнах, включаючи Німеччину, Японію, Південну Африку та Великобританію. У 2015 році він був призначений Президентом Bosch Великобританія, і за шість років його роботи річний обіг компанії виріс на 1 млрд фунтів. Хоффманн створив команду, що спеціалізується на рішеннях для Інтернету речей (IoT), які дозволили побудувати важливий бізнес у сфері, ключовій майбутнього Bosch.
 
Маючи за плечима майже 29 років досвіду роботи в Bosch, Хоффманн займеться різними аспектами бізнесу компанії в регіоні. «Я вважаю, що у регіону прекрасні довгострокові перспективи зростання. Ми продовжимо курс на збереження лідируючих позицій в Україні та сусідніх країнах з точки зору технологічного лідерства, зростання продажів і локалізацію виробництва», - говорить Штеффен Хоффманн.
 
Ханс'юрген Оверштольц, який пропрацював у Bosch 25 років, виходить на пенсію. За час його керівництва в Україні, Росії, Білорусі, Центральній Азії, Монголії і на Кавказі компанія продовжувала стабільне зростання в регіоні, незважаючи на макроекономічні труднощі.