Українська компанія Dronarium запускає сервіс доставки дронами

Українська компанія Dronarium оголосила про запуск сервісу доставки дронами Dronarium Drone Delivery (DDD).

Dronarium показали промо-ролик у своїх соціальних мережах з випробуваннями сервісу доставки дронами. На ньому дрон проносить американський пончик (донат) над самими знаковими пам'ятками нашої столиці: монументом Батьківщина-мати, головною площею Києва Майданом незалежності і монументом Незалежності України, а також над будівлею Верховної Ради.

«Проекти з доставкою дронами вже реалізовувалися компанією Dronarium під одиничні приватні запити. Популярність такого способу доставки дуже зросла під час карантину у всьому світі, тому ми вирішили розширювати цей напрям в рамках діяльності нашої компанії», - відзначає власник Dronarium Україна Руслан Бєляєв.
Dronarium здійснює доставку як гоночними компактними дронами, так і вантажними, призначеними для більш масивних вантажів. Варто відзначити, що для повноцінного запуску доставки товарів дронами по Україні існують обмеження на законодавчому рівні. Послуга буде працювати в якості експериментального унікального клієнтського рішення як для промо-кампаній, так і для доставки будь-якого товару.