Український гурт KAZKA анонсував вихід нової пісні і закликав шанувальників допомогти онкохворим дітям

Гурт KAZKA напередодні виходу нової пісні запустив акцію #realKAZKA на користь онкохворих дітей, підопічних фонду “Таблеточки”.

Всі, хто зроблять благодійний внесок на сторінці realkazka.org до 12 червня, зможуть почути пісню ще до офіційної прем’єри, а імена благодійників будуть зазначені у спеціально створеному відео.

"Вже майже 10 років минуло з моменту, коли рак забрав мою дорогу і кохану бабусю. Я часто її згадую і думаю про тих, кого таке горе теж спіткало.

Сьогодні ми разом із благодійним фондом «Таблеточки» розпочинаємо кампанію #realKAZKA. Кожен може перерахувати 50 гривень та одним з перших почути сингл «Пісня Сміливих Дівчат» з нашого нового альбому NIRVANA! Та головне — дати шанс онкохворим дітям перемогти хворобу. Ми — варті більшого, і все в наших руках. Приєднуйтесь! Я вірю, що разом ми можемо перемогти все. І навіть рак!", - коментує учасниця гурту Олександра Заріцька.

“Дуже тішить, що все більше артистів готові долучатися і залучати своїх шанувальників до благодійності. Ми дуже вдячні за круту ідею нашому партнеру - креативному агентству Leo Burnett Ukraine. Це новий формат допомоги для нашої країни і я вірю, що його залюбки підтримають українці, – говорить засновниця фонду Ольга Кудіненко. - Кожен внесок має значення. Разом ми здатні зібрати велику суму, яка наблизить дітей до одужання. І це не тільки ліки. Якщо 10 тисяч людей зроблять внесок в 50 грн, це на 2 роки покриє роботу психолога в онковідділенні, де кожен місяць лікуються 40 дітей.

Психолог працює і з батьками, і з дітьми, допомагаючи їм впоратися зі страхом і болем. Це дає сили на боротьбу, а значить - дія ліків буде більш ефективною.”

Серед усіх учасників, які зроблять благодійний внесок від 200 гривень одним платежем, будуть розіграні 5 пар квитків на концерт гурту 14 листопада у Палаці Спорту.

Офіційна прем’єра пісні запланована на 14 червня.