Зірки в рекламі: Monatik переміг в номінації «Viva! Advertising Stars Award»

1 червня на Київському Міжнародному Фестивалі Реклами 2018 журнал Viva! оголосив ім'я зірки, яка перемогла в спеціальній номінації «Viva! Advertising Stars Award»

За звання кращої зірки в рекламі боролися 38 зірок, серед яких – Оля Полякова, Дмитро Шуров, Надія Дорофєєва, Onuka, Іван Дорн, Потап, Тіна Кароль, Максим Барських, Потап, Джамала, Віра Брежнєва, Світлана Лобода та інші. Переможцем номінації «Viva! Advertising Stars Award» за результатами онлайн-голосування на сайті ad.viva.uaстав Monatik з рекламою для Samsung Galaxy A.

Номінанти були обрані, відштовхуючись від основного каналу комунікації – відеоролика. Вид рекламованого товару абсолютно не мав значення: це могли бути як снеки, так і коштовності, напої, техніка, тощо.

«У першу чергу, я вдячний компанії Samsung за те, що розглянула мене на роль людини, що може розтопити лід танцем. Зйомки тривали два дні в дуже холодній воді, супроводжувалися розбитими колінами, але для мене це стало шалено цікавою і приголомшливоюпригодою, – сказав зі сцени Monatik. – Я вдячний редакції Viva! Та команді Edipresse Media за те, що мені випала така радість стояти сьогодні на цій сцені і тримати цю нагороду. Хочеться побажати всім, нехай ваші мрії здійснюються, нехай приходять тільки геніальні ідеї і завжди буде можливість їх реалізувати».

Статуетку переможцю вручили головний редактор журналу Viva! Іванна Слабошпицька і генеральний директор компанії Edipresse Media Ukraine Наталія Бойко.

«Сьогодні зірки як лідери думок грають важливу роль у формуванні іміджу будь-якого бренду. Вони також впливають на рівень довіри стейкхолдерів бренду. Тому Edipresse Media, маючи багаторічний досвід створення комерційних проектів із залученням селебретіс і нативною інтеграцією, вирішив ініціювати таку номінацію. Ажіотаж навколо премії підтверджує, що нашій аудиторії цікаві креативні розробки із залученням артистів», – зазначила Наталія Бойко, генеральний директор Edipresse Media Ukraine.