МАМІ та МОГИЛЯНКА – КОЛАБОРАЦІЯ ДОСВІДУ та ЗНАНЬ

Осінь – час будувати плани та розпочинати нове.  Успішний освітній проект МАМІ у вересні набуває нових обертів.

На базі легендарного ВНЗу, історія якого нараховує 400 років, розпочинається новий проект. За ініціативою МАМІ у вересні 2017 стартувала програма «Customer Experience» для магістрів кафедри маркетингу та управління бізнесом Національного університету "Києво-Могилянська академія". Могилянка, відома у світі завдяки унікальному поєднанню академічної методи та орієнтації на сучасні технології, започаткувала це навчання, щоб привести рівень знань майбутніх фахівців до міжнародних стандартів сьогодення. «Задача курсу МАМІ - підготувати студентів до їх першої роботи в маркетингу, дати максимум практичних знань та закласти фундамент для подальшої кар’єри, – наголошує Наталія Морозова, голова правління МАМІ, - Ми щиро віримо, що вкладаючи сили та знання в цей проект, в майбутньому він принесе найкращі кадри у сферу маркетингових комунікацій.»

З 6 вересня до 22 листопада експерти МАМІ поділяться секретами маркетингових комунікацій з майбутніми колегами. Щотижня студентів чекатимуть реальні, практичні теми та завдання. Чотирнадцять крутих профі маркетингу викладатимуть, як ефективно планувати та реалізовувати комунікаційні кампанії,  рахувати бюджет, створювати мотивації та оцінювати ефективність. Тринадцять лекцій, дванадцять тем, командна робота, презентація-захист практичних робіт та реальний бриф від справжнього клієнта.

За «доброю» традицією МАМІ, дипломи курсу отримають лише успішні студенти; рекомендації викладачів – лише найталановитіші «зірочки». Це не просто «факультатив», це – челендж, який допоможе майбутнім економістам та маркетологам отримати актуальні, практичні основи маркетингових комунікацій.  Як підкреслила Катерина Валерiївна Пiчик, к.е.н., доцент, завідувач кафедри маркетингу та управління бізнесом факультету економічних наук в НаУКМА: «Співпраця з МАМІ - це прекрасна можливість об’єднати зусилля для формування вищої освіти нового типу: не лише за книжковими стандартами, а з урахуванням всіх найсучасніших тенденцій в маркетингу. Цей курс надасть нашим випускникам переваг в їх майбутньому професійному становленні.»

 
 
***
Міжнародна Асоціація Маркетингових Ініціатив (МАМІ) www.mami.org.ua — офіційна галузева організація ринку маркетингових сервісів, об’єднує біля 50 агентств. Створена 19 травня 2006 року.
Мета Асоціації — сприяти високому розвитку рекламного бізнесу, стимулювати конкуренцію і поліпшити професійний рівень компаній, які використовують маркетингові послуги.
МАМИ здійснює ряд проектів: публікує прогнози розвитку ринку, проводить дослідження, складає рейтинги агентств маркетингових сервісів по креативності та доходам, організовує освітні заходи для початківців і досвідчених фахівців галузі та багато іншого.