У Львові відкрилася виставка

Сьогодні, 10 жовтня, у Львові відкрилися Друга спеціалізована виставка "Реклама&Медіа’2007". Як поінформував директор компанії "Агентство маркетингу і розвитку", організатор виставки, Тарас Ващук, участь у ній цього року бере 70 компаній. "Кількість учасників зросла приблизно на 40%", - зазначив він.

Під час виставки демонструватимуться технології, матеріали, комплектуючі та програмне забезпечення для виробництва рекламної і поліграфічної продукції, газети, журнали, радіо, телебачення, видавництва, рекламні агентства, зовнішня реклама, рекламно-сувенірна продукція, директ-маркетингові технології, PR-технології та послуги, поліграфічні послуги та рекламно-поліграфічна продукція тощо.

Крім цього, відбудеться фестиваль реклами "Золотий бублик". Журі розгляне роботи, подані на конкурс у номінаціях: "Відеореклама", "Аудіореклама, "Зовнішня реклама", "Друкована реклама", "Товарний знак, фірмовий стиль" та "Інтернет-реклама". Голова журі Олександр Свистун повідомив, що цього року географія фестивалю значно розширилися, до участі у ньому, окрім львівських агенцій, зголосилися компанії з Луцька, Києва, Харкова, інших міст. "Художники-дизайнери мають змогу отримати оцінку їх робіт, їх креативності передусім" - зазначив він.

Олександр Свистун також прокоментував ZAXID.NET, що розвиток реклами у Львові особливо помітний у візуальному сегменті. "У львівських компаній з’являється нове обладнання, яке дає їм нові можливості. Візуальна реклама стає усе більш професійною. З іншого боку, відчувається, що самі рекламодавці усе більш серйозно й відповідально ставляться до рекламування. Це помітно тепер не лише у центральній частині міста, а й на дальших вулицях, на транспорті тощо".


Источник: zaxid.net