Міжнародні програми Чартерного Інституту Public Relations (CIPR) в Україні


Міжнародний Інститут Бізнесу  є одним із визнаних лідерів бізнес-освіти в Україні. Головною метою цього вищого навчального закладу є надання знань та навичок, необхідних для успішного управління компаніями.


МІБ є єдиним акредитованим центром Чартерного Інституту Паблік Рілейшнз поза межами Великобританії, що має право реалізовувати кваліфікаційні програми в Україні.



Чартерний Інститут Public Relations (CIPR) - єдина професійна організація у Великобританії для практиків PR. CIPR займає провідну роль у сфері освіти й тренінгах для індустрії комунікацій. Маючи більш ніж 9000 членів, представників всіх напрямків Public Relations, CIPR є найбільшим інститутом PR у Європі, заснованим у 1930-х рр.
МІБ пропонує студентам міжнародні програми Advanced Certificate in PR та Diploma in PR, які належать Привілейованому Інституту Public Relations, який несе відповідальність за оцінювання, контроль та підтримку якості навчальних курсів.

Програма рівня Advanced Certificate створена для:
• Людей із релевантною вищою освітою, які зацікавлені у подальшому розвитку в сфері puiblic relations.
• Або для тих, хто має будь-яку вищу освіту й уже працює в індустрії PR не менше двох років.

Програма рівня Diploma in PR створена для більш досвідчених фахівців PR. Вона спрямована на вивчення стратегічної ролі й функції PR менеджера. Студентам надається можливість ознайомитися із практикою управління і критичним аналізом. Diploma in PR забезпечує практикуючих PR фахівців теоретичними знаннями й практичними навичками, необхідними для ефективного професійного розвитку.

Програма Advanced Certificate дає базові знання й розуміння теорії й практики, яка необхідна студентам, щоб почати ефективно розвиватися в даній професії на міжнародному рівні. Програма CIPR Diploma будується на цих знаннях і навичках.
По закінченню курсу випускники нагороджуються асоційованим членством Associate Membership (ACIPR), яке дозволяє їм користуватися привілеями асоціації і мати доступ до її досліджень і ресурсів. А також мають привілейоване право на членство в Українській Асоціації Public Relations (UAPR).

Отримати додаткову інформацію можна:
За тел.:  (044) 456 3700 (внутрішній телефон #135)
Електронною поштою: Kateryna.Velychko@iib.com.ua
або на сайті: www.iib.com.ua
Контактна особа: Катерина Величко