Міжнародний день кави по-українськи

Ми разом повірили у те, що за чашкою кави стаються неймовірні речі і… так і відбулось! Спільний проект TM JACOBS і БФ «Таблеточки» – «ДОБРІ СПРАВИ ПОТРЕБУЮТЬ КАВИ» – відгукнувся у серцях небайдужих українців.

Із нагоди Міжнародного дня кави ТМ JACOBS спільно з БФ «Таблеточки» встановили мобільні кавові бари у найбільших бізнес-центрах Києва і офісах великих компаній, щоб пригощати співробітників та відвідувачів запашною кавою і дати кожному з них можливість змінити світ на краще – зробити благодійний внесок.

Ініціативу охоче підтримали найкращі бариста України – Аліна Вітренко і Олександр Білецький з Custom Coffee School, Максим Галінський, Андрій Міщанин та Максим Ялковський, і допомогли нам зібрати 43 238 гривень на користь «Таблеточок»!

Дякуємо усім, хто долучився до проекту і був поруч! Щиро дякуємо КОЖНОМУ відвідувачу наших кавових барів JACOBS, КОЖНОМУ благодійнику. Пишаємось співпрацею з нашими бариста – професіоналами найвищого ґатунку і просто світлими людьми.  Надзвичайно вдячні господарям, які гостинно відчинили перед нами двері своїх домівок – бізнес-центрам «IQ»,«Артевілла» і «Ренесанс», а також компаніям Prom.ua, «1+1» та «Київстар».

Зібрані кошти БФ «Таблеточки» спрямує на переоснащення регіональних дитячих лікарень. На цьому не зупиняємось, адже ДОБРІ СПРАВИ ПОТРЕБУЮТЬ КАВИ! До зустрічі наступного року за чашкою кави JACOBS!