Завершення акції від ТМ «Чернігівське» - «Крок до мрії» та нагородження переможців

3 та 4 грудня 2008 року в Києві відбулося нагородження автомобілями Mitsubishi Outlander XL  восьми переможців акції від ТМ «Чернігівське» – «Крок до мрії», що тривала з 20 серпня до 28 листопада 2008 року. Всього в акції від ТМ «Чернігівське» - «Крок до мрії» розігрувалося 12 автомобілів. Чотири попередніх переможця вже отримали свої позашляховики наприкінці жовтня 2008 року. 

Переможниця з Херсона, Катерина, зазначила: «Відправила 8 СМС-повідомлень. Відчуваю одночасно і радість, і здивування. До цього часу ані я, ані мої знайомі не бачили людей, які б перемагали в акціях. Мій приклад показує, що дійсно можна виграти автомобіль. Велике спасибі ТМ «Чернігівське». Це моє улюблене пиво».

За словами іншого переможця акції, Миколи з Києва: «Надіслав 68 СМС-повідомлень. Не вірив, що виграю. Навіть вранці, коли мені повідомили, що я став призером – я не повірив. «Чернігівському» величезна подяка за шанс отримати автомобіль. Бажаю  всім любителям пива «Чернігівське» - пийте це пиво і, можливо, ви теж станете володарем призу. Цей конкурс показав, що «Чернігівське» дійсно чесно розігрувало призи».

Володимир з Києва зазначив: «Прийшов із братом. SMS-повідомлення відправляли разом, але з телефону Володимира. На момент виграшу було 300 віртуальних балів на рахунку. Сиділи, пили пиво. Аж тут приходить SMS, на латиниці. Подивилися, прочитали, не повірили. П’ємо пиво далі. Вирішили зателефонувати організаторам. Вони привітали нас із перемогою. Машина у нас була і раніше. Але тепер їздитимемо лише на Mitsubishi. Адже ми мріяли про неї. Хочемо виграти другу. Багато років я залишаюся вірним бренду «Чернігівське». Пам’ятаю багато акцій, завжди дивлюся під кришечки – а раптом… І ось, мій перший виграш».

Олександр з Маріуполя, один з переможців  акції, зазначив: «Надіслав 5 СМС-повідомлень. Дуже хотів виграти авто, але не чекав такого сюрпризу. Бажаю ТМ «Чернігівське» успіху. А тепер завдяки «Чернігівському»  моя мрія здійснилася –  і я водій власного автомобіля».

Юрій з міста Біла Церква розповів: «Відправив 4 СМС-повідомлення. Коли отримав інформацію про виграш, то відразу повірив. Пиво п'ю зрідка, але лише «Чернігівське». Спасибі ТМ «Чернігівське», що здійснила мою мрію. Я не знаю, коли б я зміг купити власне авто».

Крім автомобілів, в акції також розігрувалися грошові призи, які отримали щасливчики з усіх областей України.  В акції від ТМ «Чернігівське» - «Крок до мрії» брали участь сорти «Світле», «Міцне», «Преміум», «Срібне» та «Безалкогольне».

****

«САН ІнБев Україна» сім років є лідером на українському пивному ринку, частка - 38%. До складу ВАТ «САН ІнБев Україна» - лідера національного пивного ринку та підрозділу першої за обсягами у світі пивоварної компанії AB-InBev, входять три великих пивзаводи у Чернігові, Харкові та Миколаєві. Портфель пивних брендів компанії складається з міжнародних марок: Stella Artois, Beck’s, Brahma, Staropramen, Leffe, Hoegaarden, Lowenbrau, а також національних: Чернігівське, Рогань, Янтар.

ТМ "Чернiгівське" - перший за обсягами продажу та один із національних брендів, що найбільш динамічно розвиваються, в портфелі компанії "САН ІнБев Україна". На ринку бренд представлений світлими сортами: "Преміум", "Світле", "Міцне", "Срібне", "Безалкогольне". А також спеціальними: "Біле", "Багряне", "Біла Ніч" та "Максимум".