В Україні створили першу рекламну онлайн-платформу

Проект було розроблено і запущено в рамках нової стратегії трансформації рекламно-виробничої компанії «Лідер-М» (м.Львів). Проектуванням і розробкою займалися профільні фахівці протягом останніх 2-х років. Бета версія побачила світ у серпні 2020 року. Зараз проект повноцінно працює і активно розвивається.
 
Онлайн-платформа Liderm.PRO являє собою місце (веб-ресурс), де можуть комфортно співпрацювати Замовники і компанії, які надають рекламні послуги. Для зручності Виконавці поділені на спеціалізації і регіони. Це дозволяє Замовнику легко знайти надійного підрядника під свої потреби у потрібному місті України.
 
Розмістивши своє замовлення на платформі, Замовник може швидко отримати десяток пропозицій від різних компаній. Це дозволить йому дізнатися оптимальні ціни і вибрати кращу пропозицію на ринку. Замовниками можуть виступати як корпоративні клієнти так і представники рекламних агенцій.
 
“Найближчим часом, ринок реклами в Україні сильно трансформується. Учасники ринку мають бути готовими працювати швидше, надійніше і прозоріше. Наша рекламна онлайн-платформа це лише наслідок цієї трансформації,” - каже один із засновників проекту, Юрій Павлишин
 
За допомогою онлайн платформи, рекламні агенції і виробники реклами можуть показати свої можливості широкому колу потенційних клієнтів. Крім класичного довідника, системи рейтингів і відгуків, їм також доступна стрічка актуальних замовлень та рекламний маркетплейс.
 
Станом на листопад 2020, на рекламній платформі, вже зареєструвалося понад 650 учасників. Проект працює на двох мовах, українська і російська. Географія охоплення  – всі регіони України.