AdForum пропонує українським агентствам свої послуги безкоштовно

Профіль на сайті AdForum допоможе креативним талантам охопити світову спільноту та потенційних клієнтів.
 
AdForum відкриває свою онлайн-платформу та послуги безкоштовно для всіх українських агентств і продакшн компаній на невизначений термін.
 
Присутність агентства на AdForum.com зі своїми креативними роботами, що зазвичай можлива через членство, забезпечує міжнародну видимість серед потенційних клієнтів і консультантів з пошуку агентств.
 
AdForum щорічно приваблює понад 4 мільйони унікальних відвідувачів із світової рекламної та маркетингової спільноти.
 
Пакет включає доступ до Creative Library AdForum, бази даних із понад 200 000 креативних кампаній. Українські агенції зможуть додавати власні роботи та використовувати наявні кампанії для досліджень.
 
Це рішення було прийнято AdForum після того, як було анонсовано безкоштовну участь українських агентств в PHNX Awards. Згідно з нинішньою системою участі в фестивалі PHNX Awards реєстрація робіт безкоштовна і агентства платять за заявки, якщо вони потрапляють до шорт-листу. Для українських учасників оплата на етапі шорт-листів була скасована.  
 
Генеральний директор AdForum Philippe Paget сказав: «Як би це не здавалося неймовірним, але ми знаємо, що багато українських агентств і продакшн компаній все ще працюють. Але ми також знаємо, що вони борються. Ми сподіваємося, що цей жест з нашої сторони допоможе їм залишатися в контакті зі світовою спільнотою та знайти нових клієнтів зараз або в майбутньому».
 
Щоб дізнатись більше про профіль на AdForum, звертайтесь за посиланням.