Effie: виграти нагороду, яку знають в усьому світі

Як виграти Effie, найпрестижнішу нагороду у галузі маркетингових комунікацій, – ексклюзивна інформація з перших уст у авторському курсі Максима Лазебника. Старт 14 вересня.

Effie Awards — найпрестижніша міжнародна нагорода у галузі маркетингових комунікацій, яку отримують за головне досягнення у галузі — ефективність. Вже понад 50 років конкурс проводиться в 52 країнах, на 5 континентах і на глобальному рівні. В Україні конкурс пройде в 16-й раз. Організатором Effie Awards Ukraine є Всеукраїнська Рекламна Коаліція (ВРК).

Важливо зазначити, що для виграшу нагороди Effie треба не лише мати хороший кейс, але вміти правильно його оформити, з урахуванням багатьох нюансів суддівства та системи оцінок за міжнародними нормами Effie Awards.
Про всі особливості подачі робіт на конкурс розповість у своєму авторському курсі "Як виграти Effie" Максим Лазебник, генеральний директор ВРК, організатор і продюсер Effie Awards Ukraine та інших знакових подій та проєктів на рекламно-комунікаційному ринку України. Курс проходить в рамках Effie Ukraine Education Program.
Старт курсу: 14 вересня

Формат занять: лекція / розбір кейсів / практика

Формат проведення: zoom; 2 тижні; вівторок, середа, четвер з 17.00 до 19.00 

Реєстрація на курс за посиланням

Встигніть зареєструватись на курс і дізнайтесь, як виграти Effie!


sostav.ua