Глобальні лідери Publicis Groupe анонсували церемонію нагородження Cannes-Do Awards

У мережі з’явилось відео, у якому глобальні лідери комунікаційної групи Publicis Groupe Артур Садун та Моріс Леві вирушили до Канн. У такий спосіб вони анонсували церемонію нагородження переможців Cannes-Do Awards, що відбудеться 26 червня 2020 року і транслюватиметься у Marcel*. 



Cannes-Do Awards – це внутрішній фестиваль Publicis Groupe, який створили для усіх агенцій групи після відміни Cannes Lions 2020 у зв’язку із пандемією. Подано 1400 робіт від 400 агенцій із 60 країн, серед яких, звичайно, і Україна. Оцінювали їх 25 креативних лідерів групи, які відібрали шортліст, до якого увійшло 30 робіт, серед яких працівники групи вибрали десятку найкращих. Переможців оголосять 26 червня о 18:00 на онлайн-церемонії у Каннах. Трансляція церемонії відбуватиметься на платформі Marcel.

Нагадаємо, в Україні Publicis Groupe є найбільш ефективною рекламною групою за результатами Effie Awards Ukraine 2019, до складу якої входять креативні агенції: Leo Burnett, Publicis, Saatchi&Saatchi, PR-агенція MSL, медійні агенції: Spark Foundry, Starcom, Zenith та діджитал-перформанс агенція Performics.
Більше про агенції групи можна дізнатись на їх сторінках у ФБ:Leo Burnett,Performics,Publicis,Saatchi&Saatchi,Spark Foundry,Starcom,Zenith.

*Marсel - внутрішня платформа Publicis Groupe для комунікацій та колаборацій, що створена із використанням AI.