IV Форум Креативних Індустрій відбудеться 19-21 вересня в UNIT.City та Academy DTEK

19-21 вересня в UNIT.City та Academy DTEK відбудеться найкреативніша бізнес-подія осені – IV Форум Креативних Індустрій. Цього року Форум пройде під загальним гаслом “Креативний клас. Автопортрет”. 
 
Форум Креативних Індустрій – це подія, яка із 2015 року об’єднує активних та небайдужих творчих людей з метою обговорення актуальних та нагальних тем із сегментів: бізнес, маркетинг та комунікації, дизайн, кіно і шоу-бізнес, медіа, технології та стартапи, соціальні ініціативи, освіта тощо. Саме тут утворюються неймовірні за інших умов креативні колаборації, що переростають в амбітні та успішні проекти. 
 
“Ми організовуємо Форум Креативних Індустрій вже вчетверте. На власному досвіді ми дійшли висновків, що у суспільстві немає чіткого усвідомлення того, що являють собою креативні індустрії, які галузі можна до них зарахувати і яка їх роль та можливості в економічному розвитку країни. Цього року ми складаємо програму Форуму таким чином, щоб залучити найкомпетентніших та найхаризматичніших представників 16 сегментів креативних індустрій України. Особистостей, чиї історії пошуків та успіху запам’ятаються аудиторії й повною мірою вималюють перспективи галузі як для розвитку бізнесу, так і для особистісного зростання. Експертів, які найбільш чітко, зрозуміло та переконливо можуть розкрити сутність креативного класу і спонукатимуть розвивати його спільними зусиллями”, – зазначає Костянтин Кузнєцов, офіційний представник Cannes Lions в Україні, продюсер Днів Креативності в Україні. 
 
Форум Креативних Індустрій не має і ніколи не матиме раз і назавжди усталену форму. Форум не існує, він живе. Щороку Форум удосконалюється та змінюється для того, щоб надихати та стимулювати свою аудиторію на креативні прориви і звершення. До програми залучаються ще більше професійних спікерів, які діляться своїми знаннями та досвідом під час виступів, а на панельних дискусіях підніматимуться актуальні та суперечливі або ж навіть “незручні” питання, яких в сучасному світі уникнути неможливо. 
У 2018 році експерти та інтелектуальна аудиторія започаткували “Ефект Медичі” в Україні, продемонструвавши, що на стику культур та індустрій з’являються нові можливості розвитку. 
 
Цього року Форум значно розширюється у тематичному спектрі та наповнюється додатковими (але не менш важливими за головні сцени) аренами, майданчиками і зонами. Це розширення настільки масштабне, що Форум навіть вимушений змінювати локацію, щоб вмістити всі заплановані активності. 

Отже, наша перша новина – Форум креативних індустрій переїжджає в UNIT.City. Ми обрали новий дім не випадково, адже саме в UNIT.City, як і на Форумі, відбувається перетин професійних галузей, народжуються влучні ідеї та об’єднуються найсміливіші креатори. Відповідно цьогорічний Форум буде відкритим, інноваційним, наповненим