Конкурсні програми та новий формат Ukrainian Creative Stories 2020

UCS 2020 повідомляє про фінальний дедлайн, ціни на конкурсні програми та новий формат запланованої події.
 
Конкурсні програми Київського Міжнародного Фестивалю Реклами, WOW DONE AWARDS, ADC*UA Awards, Ukrainian Design: The Very Best Of 2020 розпочинають зворотній відлік до фінального дедлайну, який настане 24 квітня. І відразу про гарну новину: ціни на подачі конкурсних робіт зафіксовано на 5 квітня та підвищуватись не будуть.
 
Сьогодні вплив COVID-19 відчуває майже кожна індустрія в світі. Ми не стали виключенням і в зв’язку з ситуацією в країні та світі були змушені внести зміни в наші плани.
 
Так, якщо вся Awards частина пройде, як і було заплановано, роботи будуть оцінені членами журі та переможці визначені, то щодо інших подій UCS в кінці травня, то вони перейдуть в онлайн формат.
 
Програма Ukrainian Creative Stories 2020 відбудеться 28-29 травня і включатиме в себе онлайн лекції та дискусії з найактуальніших питань в рекламі, маркетингу, PR, дизайні та креативі, а також оголошення переможців конкурсів:
28 травня – ADC*UA Awards 2020 та Ukrainian Design: The Very Best Of 2020,
29 травня – WOW DONE AWARDS 2020 та КМФР 2020 
 
Наразі оргкомітет працює над програмою і готує ряд справжніх неочікуваних, та сподіваємось приємних нововведень. 
 
Подробиці будуть опубліковані як тільки буде можливість. 
 
Київський Міжнародний Фестиваль Реклами kiaf.com.ua
 
Відкритий для всіх учасників рекламно-комунікаційного ринку: рекламних агентств, рекламодавців, медіа компаній та всіх, хто займається рекламою, production, медіа, PR, дизайном, і в цілому креативом по всьому світу. Фестиваль є міжнародним, в конкурсну програму допускаються роботи від учасників з усіх країн світу.
 
За результатами конкурсу у кожної конкурсної роботи буде незалежна оцінка кожного члена журі. Середньозважений бал допоможе учасникам об'єктивно оцінити свою роботу.
 
WOW DONE AWARDS non-media.com
 
Міжнародний фестиваль усіх видів маркетингових та PR комунікацій, який включає маркетингові дисциплінарні категорії Brand Experience & Activation, Public Relations Marketing, Direct Marketing, Social & Influencer Marketing, Creative Data та категорії в індустріальному розрізі. За результатами суддівства абсолютно всі учасники отримують оцінки, які презентуються разом зі списками фіналістів та переможців. 
 
ADC*UA Awards awards.adc.ua
 
Національний конкурс, що проводиться  Клубом арт-директорів України (Art Directors Club Ukraine – ADC*UA) та задає тенденції в індустрії реклами. Традиційно до команди журі входять лише члени Клубу, серед яких ті, хто не просто говорить про якість креативу, а реально робить його та впливає на український ринок і його розвиток.
 
Переможці та фіналісти конкурсу матимуть унікальну можливість взяти участь у конкурсі європейського клубу арт-директорів ADC*Europe Awards 2020. 
 
Ukrainian Design: The Very Best Of design-awards.com.ua
 
Конкурс, що популяризує вітчизняний дизайн і є щорічним звітом українських дизайнерів, нагороджуючи найкращих. Головними завданнями конкурсу – відкрити нових українських дизайнерів, виявити серед них найяскравіших, надихнути на нові ідеї та показати громадськості найкращі зразки сучасного дизайну.
 
Участь у будь-яких з чотирьох конкурсних програмах Ukrainian Creative Stories може принести бали вашому агентству, які будуть зараховані до Національного рейтингу креативності та майстерності комунікаційних агентств України сезону 2020. 
 
Нагадуємо, що для подачі конкурсної заявки потрібно пройти реєстрацію на сайті конкурсу, обрати конкурсні категорії, завантажити свої креативні проєкти до 24 квітня та чекати підтвердження від оргкомітету. Далі все діло за членами журі – титулованими майстрами своєї справи. І можливо саме ваш кейс отримає найбільше вподобань та нагороду Гран-Прі.
 
Бережіть себе і залишайтеся здоровими. А команда оргкомітету завжди доступна онлайн. З усіх питань, пов'язаних з підготовкою конкурсних заявок, звертайтеся за e-mail: festival@vrk.org.ua, project@vrk.org.ua.
 
 
Конкурсні програми та новий формат Ukrainian Creative Stories 2020
 
UCS 2020 повідомляє про фінальний дедлайн, ціни на конкурсні програми та новий формат запланованої події.
 
Contest programs and the new format of Ukrainian Creative Stories 2020
UCS 2020 announces the final deadline, fees for contest programs and a new format for the scheduled event.
 
Конкурсные программы и новый формат Ukrainian Creative Stories 2020
UCS 2020 сообщает о финальном дедлайн, ценах на конкурсные программы и новом формате запланированного события.