Подавай роботу на Power of Young 2021! Покажи свою креативність :) Участь безкоштовна.

Power of Young 2021 — конкурс для молодих креаторів. Учасники можуть подати роботу до 8 листопада. Подача — безкоштовна. Журі — професіонали із досвідом та іменем у дизайні, музиці, відео та інших креативних індустріях. Їх імена оголосимо згодом.
 
Для початку уважно прочитай усі правила на сайті: pyevent.com.ua.
 
Далі обери відповідну категорію. Усього їх 4:
Conceptual Communication,
Visual Communication,
Music and Sound Communication,
Video and Motion Communication.
 
Подати можна різні форми креативної комунікації, а отже варіантів безліч: вірш, проза, постер, лого, гіфка, трек, біт, сайт, івент, додаток, фільм, кліп, анімація тощо. Та якщо ти кодиш сайти і твориш інші цікаві технологічні штуки, то глянь концептуальну категорію. Не варто обмежувати фантазію — що найнезвичніше, то краще.
 
 
Наостанок, додай комунікаційне повідомлення, сформульоване лаконічно й коротко. Воно має пояснювати суть твоєї ідеї, доносити її цінність.
 
Ми запросили до складу суддів яскравих представників української арт-спільноти та креативних директорів і стратегів Publicis Groupe Ukraine - найбільш креативної рекламно-комунікаційної групи України, 2021*.
Отримати похвалу від практикуючих креативників — це найкрутіший старт молодого креатора з усіх можливих.
 
Надсилай свою роботу до 8 листопада 2021 року у формі на сайті, там само дивись категорії і правила. І заодно залітай на нашу сторінку в Facebook, там будуть усі апдейти.
 
Power of Young започаткований у 2019 році трьома креативними агенціями Publicis Groupe Ukraine — Leo Burnett, Publicis та Saatchi & Saatchi, Тут сайт.
 
Відправляємо тобі промінчики добра і креативу!
Зустрінемося на Power of Young <3
 
*За результатами рейтингу ВРК