Програма конференції Best Marketing Practices 2021

Премія Effie Awards Ukraine анонсує програму конференції Best Marketing Practices, яка пройде 15 грудня в Mercure Congress Centre та включить в себе понад 20 найефективніших кейсів-фіналістів Effie Awards Ukraine 2021. Реєстрація на сайті еffie.org.ua відкрита до 10 грудня.

Конференція Best Marketing Practices – одна з ключових подій премії Effie, яка популяризую та поширює найкращі світові ідеї та практики ефективного маркетингу. В основі конференції унікальний і ексклюзивний контент – кейси фіналістів конкурсної програми Effie Awards Ukraine.

На конференції проєкти будуть представлені рекламодавцями в парі з агентством.

В цьому році серед спікерів маркетинг-команди компаній: ARX, Carlsberg Україна, Unilever, IQOS, Lenovo, Martini Ukraine, Mastercard, Mazars, PepsiCo Ukraine, Peugeot Citroеn Ukraine, Philips Ukraine, Молокія, Нова пошта, ПУМБ, Черноморка, а також різних громадських організацій та державних установ.

З повною програмою можна ознайомитись за посиланням.

З деталями оформлення акредитацій на конференцію та вартістю участі можна ознайомитись за посиланням. Участь можлива за наявності COVID-сертифікатів, негативного результату ПЛР-тесту або експрес-тесту на COVID-19, чинного 72 години, або сертифікату про одужання, чинного 105 днів.

Якщо у вас виникли запитання, просимо звернутися до оргкомітету: +380 44 490-90-30, Ольга Підгорська, project@vrk.org.ua.

sostav.ua