Статуетка «Лев реклами. Найефективніший» незабаром знайде свого першого володаря

Нова на українському рекламному ринку премія «Лев Реклами. Найефективніший» буде вручена 15 грудня на Церемонії нагородження переможців Effie Awards Ukraine 2021.

Спеціальна премія «Лев Реклами. Найефективніший» була започаткована Всеукраїнською рекламною коаліцією та брендом «Львівське». Вона буде відзначати не агентство, а особистість, найефективнішого рекламіста за результатами щорічної премії Effie Awards Ukraine.

Керівник чи CEO комунікаційного агентства (усіх напрямів або спеціалізацій), чиє ім'я найчастіше буде фігурувати в кредитсах кейсів-переможців і за підрахунками набере найбільшу кількість балів, – і стане володарем статуетки «Лев Реклами. Найефективніший».

Лев бренду «Львівське», що з’явиться на статуетці, стане символом переможного духа та справжнього лідерства.
Звичайно, блискучий результат у рекламі та маркетингу – це завжди робота команди. Але, як й у спорті, у кожної команди є свій лідер, що веде її до перемоги. Тож тепер «Лев Реклами. Найефективніший» відзначить лідера, що очолює найефективнішу команду 2021 року.

ВРК та компанія Carlsberg Ukraine вірять, що нова персональна нагорода буде надихати та відзначати справжніх професіоналів своєї справи, підкреслювати їх досягнення та внесок в індустрію.

Перший в історії «Лев Реклами. Найефективніший» знайте свого володаря вже 15 грудня 2021 року на Церемонії нагородження Effie Gala. Щоб побачити все на власні очі, купуйте квитки на сайті effie.org.ua.

Нагадаємо, що премія «Лев Реклами» буде вручатися два рази на рік. Окрім «Лев Реклами. Найефективніший» за підсумками Effie Awards Ukraine, навесні буде визначатися «Лев Реклами. Найкреативніший» за підсумками балів, отриманих на фестивалях Ukrainian Creative Awards, та буде оголошений в рамках події Ukrainian Creative Stories.

sostav.ua