Аврора та АТБ разом з організаторами фестивалю СХІД-РОК збирають благодійну допомогу на підтримку жителів м. Тростянець, Сумської області

У воєнний час бізнес має не лише гарно виконувати свою роботу та турбуватися про своє збереження, а й шукати всі можливі способи, аби підтримати населення та наблизити перемогу.
 
Мережа магазинів Аврора в останні роки вела активну роботу у сфері корпоративної соціальної відповідальності. З початку війни росії проти України у цей напрямок вкладається ще більше ресурсів. Мережа продуктових магазинів АТБ відома українцям своїми численними масштабними благодійними проектами. Тому об’єднання зусиль цих двох компаній та організаторів фестивалю СХІД-РОК дозволило створити унікальну подію – віртуальний благодійний фестиваль.

Проект розпочався 9 квітня та буде тривати до 18 квітня у торговельних залах мережі магазинів Аврора та мережі продуктових магазинів АТБ, які стануть віртуальною сценою для благодійного фестивалю СХІД-РОК. Фестиваль СХІД-РОК багато років поспіль проводився у м. Тростянець, Сумської області. Сьогодні місто вільне, але окупанти завдали йому значних руйнувань. Багато містян залишилося без мінімальних умов і засобів до життя. Зараз вони дуже потребують гуманітарної допомоги. Відвідувачі магазинів Аврора та АТБ стануть учасниками фестивалю безкоштовно.
Але всі охочі можуть придбати квитокна сайті karabas.com, щоб підтримати жителів м. Тростянець. Вся сума, зібрана від продажу квитків, буде передана на рахунок тростянецької громадської організації «Центр Європейської інтеграції Слобожанщини». Ці кошти підуть на гуманітарну допомогу Тростянцю.

Вся сума, зібрана від продажу квитків, буде передана на рахунок тростянецької громадської організації «Центр Європейської інтеграції Слобожанщини». Ці кошти підуть на гуманітарну допомогу Тростянцю.

 Благодійний віртуальний фестиваль СХІД-РОК підтримав легендарний ведучий М’ЯЧ ДРЕДБОЛ та чимало відомих українських виконавців: THE HARDKISS, АНТИТІЛА, СЕРГІЙ БАБКІН, БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ, ВОПЛІ ВІДОПЛЯСОВА, ТАРТАК, PIANOБОЙ, СКРЯБІН, ФІОЛЕТ, BAH.ROMA, ДРУГА РІКА.

У воєнний час бізнес має не лише гарно виконувати свою роботу та турбуватися про своє збереження, а й шукати всі можливі способи, аби підтримати населення та наблизити перемогу.