Фотозона з ракетами біля київських торговельних центрів: кейс агенції Mex a member of HAVAS

8 березня в соцмережах почали поширюватись фото автівки, яку облітають іграшкові ракети. Саме така фотозона була встановлена агенцією Mex a member of HAVAS разом зі страховою компанією BBS INSURANCE. Мета: привернути увагу до важливості послуги страхування під час війни. 
 
Під час кожної ракетної атаки на українські міста та села багато цивільних автівок  зазнають пошкоджень від уламків збитих ракет, вибуху боєприпасів, мін та інших небезпечних воєнних ризиків. Зазвичай страхові компанії  не покривають пошкодження авто внаслідок воєнних дій, спираючись на форс-мажорні обставини. Передові страхові компанії адаптувалися до умов війни і почали пропонувати розширені страхові пакети, які включають воєнні ризики. 
 
Проте, станом на 2024 рік суспільство недостатньо проінформоване про цей вид страхування та не розуміє його необхідність під час воєнного стану . Саме тому креативна агенція Mex a member of HAVAS разом зі страховою компанією BBS INSURANCE створили та розмістили на парковках київських ТРЦ пересувну фотозону з ракетами іграшкового розміру, що летять у зворотній бік від застрахованої автівки. 
 
Усім охочим пропонують зробити фото з «нестрашними ракетами» та поширити у соцмережах. Такий флешмоб демонструє, що з новим страховим пакетом КАСКО з воєнними ризиками від страхової BBS INSURANCE ворожі ракети не становлять загрозу для автівки.
 
Наразі, непопулярність послуги страхування життя та майна під час воєнних дій є великою проблемою для України. Ворог хоче знищити нас, завдати страшних збитків та стерти з лиця землі. У нас є віра і впевненість у своїй Перемозі, яка вже от-от, але має бути ще й додаткова підтримка та розуміння гарантованої матеріальної допомоги від вчасно оформленої страховки. 
 
Потурбуйтесь про себе та своїх близьких вже зараз. 
 
Детальніше про послугу страхування авто з воєнними ризиками: https://bbs.ua/casco-military-risks/.