Twiga Ukraine стала найефективнішою комунікаційною групою року за результатами Effie Awards Ukraine 2021

15 грудня в Україні визначили найефективніші комунікаційні групи та агенції року за підсумками конкурсу Effie Awards Ukraine. Лідером галузі у 2021 році стала омніканальна маркетингова група Twiga Ukraine, яка зайняла першу позицію в рейтингу ефективності українських рекламно-комунікаційних груп. За успішні проєкти компанія загалом отримала 10 нагород Effie, серед яких 3 золотих, 2 срібних і 5 бронзових статуеток, а також 6 відзнак фіналіста конкурсу.
 
Всі агенції груп зробили прорив та зайняли передові позиції в рейтингах ефективності 2021. Media First Ukraine стала №1 серед медіа агенцій і була названою найефективнішою медіаагенцією України. Twiga Digital Ukraine посіла друге місце в рейтингу ефективності комунікаційних агентств, healthcare-агенція Medinform Ukraine — четверте, креативне відеоагентство Lovivideo — шосте, креативне агентство Lions — сьоме, а маркетингове агентство Twiga’Go — шістнадцяте.
 
«Вже багато років поспіль ми серед лідерів з ефективності комунікацій. У 2018 наша група посіла третє місце, у 2019 — здобула другу позицію в рейтингу ефективності груп. А через два роки ми вже очолюємо список найкращих. Ефективність для нас — це про системний успіх, про щоденну роботу, про сталий розвиток. Ефективність є тією важливою цінністю, якою ми забезпечуємо наших клієнтів. У маркетингових комунікаціях ми тримаємо фокус на бізнес-результатах та допомагаємо досягати цілей. Саме тому 80% клієнтів співпрацюють з нами понад 3 роки», — поділилась керуюча партнерка Twiga Ukraine Світлана Степаненко.
 
«Ми досягли успіху завдяки спільній роботі різних агентств, які знаходяться всередині однієї групи та ефективно взаємодіють одне з одним. Інтеграція експертів, дисциплін, агентств у єдиній екосистемі — наша довгострокова філософія, якої ми дотримуємося понад 17 років. І зважаючи на результати останньої премії Effie Awards, це правильний вибір», — підкреслив CEO групи Twiga Ukraine Сергій Кузьменко.
 
Визначенням переможців премії займалось професійне журі з понад 250 експертів рекламно-комунікаційної сфери. Результати української програми потраплять до міжнародного рейтингу ефективності Effie Index 2021, де група Twiga Ukraine займе своє місце серед світових лідерів.
 
Церемонія нагородження відбулась 15 грудня разом з конференцією Best Marketing Practices, на якій фіналісти премії представили свої кейси. Деталі рейтингу з ефективності за підсумками Effie Awards Ukraine 2021 — на офіційному каналі: https://effie.org.ua/news/eff-rankings-2021/