У біді не залишать нікого: БФ «Нова Громада» організував необхідну допомогу для ЗСУ та Жашківської громади

Сьогодні, коли кривава війна, розпочата росією, зазирнула у вікна кожного українського дому, – потрібно зайняти максимально проактивну позицію!

Благодійний Фонд «Нова Громада» було створено Групою Компаній «Нові Продукти» у 2014 році, коли країна загалом та кожен окремий регіон потребували уваги та допомоги. Важливим напрямом діяльності компанії та головним завданням Фонду стала цілеспрямована благодійна та соціальна підтримка громади та установ Жашківської ОТГ, де розташоване виробництво ГК «Нові Продукти», та допомога українським військовослужбовцям. Сьогодні підтримка української армії є чи не першочерговою потребою, як і підтримка громадян, які стали жертвами агресії окупанта.
Завдяки спільним зусиллям БФ «Нова Громада» та ГК «Нові Продукти» необхідну допомогу отримали Збройні сили України, територіальна оборона, волонтери, Жашківська громада, а також переселенці з регіонів, де тривають активні бойові дії.

Компанія передала велику кількість продукції власного виробництва – питну артезіанську воду «Природне Джерело» та батончики EatMe. Волонтери Фонду також долучились до розлиття і розподілу олії, яку передавали «Новій Громаді» місцеві підприємці для потреб військовослужбовців та переселенців. Окрім продуктів харчування, для потреб військовослужбовців Жашківської ОТГ та інших регіонів України ГК «Нові Продукти» передала також мішки, каністри, бочки, ящики та інші вкрай важливі господарські речі. 

«Боротьба триває – і вона неодмінно завершиться нашою перемогою! А до тих пір ми і надалі докладатимемо максимум зусиль, аби допомогти кожному, хто цього потребує, та підтримати нашу непереможну армію та незламний народ», – говорить Олена Селютіна, директорка з комунікацій ГК «Нові Продукти».

Майже 8 років волонтери Фонду опрацьовували звернення жашківчан, установ та громадських об'єднань, пропонували допомогу за актуальними напрямами та здійснювали благодійну підтримку. Війна ж, яку розпочала Росія проти України, згуртувала громадян ще сильніше, показавши – у біді не залишать нікого. Борітеся – поборете!