З початку війни Moneyveo спрямувала допомогу на фронт на загальну суму 10 млн гривень

Попри вимушене уповільнення бізнесових процесів, Moneyveo не може залишатися осторонь загальноукраїнської боротьби проти окупантів. З початку війни компанія спрямувала 10 мільйонів гривень на нашу спільну боротьбу проти загарбників. З них 5 мільйонів гривень – на спеціальний рахунок НБУ для підтримки армії, а 5 мільйонів – на точкове закриття нагальних потреб.

— Так, із початку агресії компанія перерахувала 5 мільйонів гривень на потреби Збройних сил України та 1 мільйон гривень для волонтерів Dopomoga.Razom на найкритичніші потреби військових.
— Самі співробітники зібрали 317500 грн. Придбали пікап для Територіальної оборони за 257 500 грн. А решту, 60 000 грн, перерахували розвідникам ОК «Північ». Також  частково прийняла участь у фінансуванні позашляховика для наших захисників.
— Компанія закуповує тепловізори, радіотехніку, амуніцію у Польщі і передає для захисників в Україну.
— Для військових і польових шпиталів та цивільних лікарень були придбані всі необхідні медикаменти та портативні апарати УЗД.
— Для цивільного населення була організована допомога в евакуації та поселенні, забезпечення гуманітарною допомогою більш постраждалі регіони України.
— Співробітники компанії стали до лав ЗСУ, Тероборони, Самооборони та невтомно займаються волонтерською діяльністю, зокрема трудяться в когорті кібервійськ.

Віримо, що скоро повернемося до нормального життя і відновимо свою активність.

Бережіть себе, вірте в Україну та її захисників!

Ми переможемо! Все буде Україна!