Єдині: запущено оновлений онлайн-генератор для створення аватарок у підтримку України по всьому світу

Окрім нових графічних рішень, на сайті з’явилася можливість робити донейт ЗСУ та фонду "Голоси дітей"

З початку повномасштабного вторгнення росії, все більше країн, компаній, брендів та звичайних людей демонструють підтримку Україні. Щоб об’єднати світ, щоб побачити кожного, хто став на сторону українців, запущено сайт http://edyni.com/. За його допомогою користувачі соцмереж по всьому світу можуть висловити свою солідарність та єднання з Україною, власноруч зробивши собі аватарку та, за бажанням, донейт. 

Платформа Єдині була створена креативницею Анею Сенюк під час подій Революції Гідності у 2014 році. За декілька днів проєкт став популярним у всьому світі: за час його існування аватарки у підтримку України створило до 5 млн. користувачів. Сьогодні, під час війни в Україні, Європа та західні країни буквально перефарбувалися у жовто-блакитні кольори. Український прапор, символіка, підписи використовуються, щоб висловити єднання та підтримку свободи та демократії, що як ніколи актуально, коли Україна захищає світ від тиранії. 

"Це оновлена і витягнута із забуття версія сайту 2014 року. Зараз кожному пропонується не тільки створити собі аватарку, змінити фото профілю в соцмережах, а й зробити донейт для допомоги українцям. Хочеться, щоб підтримка була не лише як прикриття, а люди так само надавали грошову допомогу Збройним силам України або дітям, які постраждали від війни”, - коментує ініціативу Анна Сенюк.

Сгенерувати перснальний аватар у підтримку Україні на сайті Єдині можна власноруч, обравши всі графічні елементи (флаг, аксесуари, стать, декор) на свій смак.