Effie Awards Europe 2022: відкрита реєстрація

Effie — це глобальний форум, місія якого полягає у тому, щоб заохочувати ефективні проекти, професіоналів у сфері маркетингу і сприяти розвитку галузі. Конкурс відкритий для всіх агентств та брендів, які хочуть бути відзначені за їхні найефективніші маркетингові зусилля, що внесли зміни та досягли реальних, вимірних результатів.

З метою підтримки колег з України програма Effie Europe повідомила про безкоштовну участь українських агентств в конкурсній програмі 2022. 

В цьому році Effie Europe анонсувала нові категорії для кількох ринків, щоб краще представити маркетингові та бізнес-задачі, які команди подолали за останній рік. Це такі категорії як: Electronics, Gaming & E-Sports; Health & Wellness та Social Media. Категорію Brand re-vitalisation перейменовано в Renaissance.

У рамках конкурсу українські команди можуть брати участь у трьох різних напрямках:
•         Multi-market: для кампаній, які були реалізовані на території двох або більше європейських країн,
•         Positive Change: для соціально значущих кампаній, які були реалізовані в одній країні,
•         Best of Europe: для кампаній, які отримали золото та гран-прі на національному конкурсі Effie 2021 року.

Суддівство проходить у два тури у жовтні та листопаді. Цьогорічне журі очолює представник зі сторони клієнта та агентства: Magdalena Kosińska, Marketing Director CEER в Philips Domestic Appliances та Carmen Fernández de Alarcón, CEO в Havas Spain. Додаткову інформацію про конкурс, правила та вимоги можна знайти на сайті: www.effie-europe.com/call-for-entries/ .

Magdalena Kosińska, Marketing Director CEER в Philips Domestic Appliances, прокоментувала: «Для мене велика честь і гордість те, що я була номінована на посаду співголови Effie Europe 2022, представляючи Philips Domestic Appliances CEER. Effie® – це унікальна нагорода, яка сприяє креативності рішень, гнучкості у діях і сміливості поставити під сумнів статус-кво – отже, все, що лежить в основі того, що ми зараз називаємо маркетингом та ефективністю бізнесу. Це нагорода, яка об’єднує всіх – як клієнтів, так і агентства. Я дуже чекаю зустрічі з чудовою групою журі та обговорення найкращих стратегій та кампаній за останні місяці».

Carmen Fernández de Alarcón, CEO в Havas Spain, додала: «Для мене також велика честь бути співголовою цьогорічної премії Effie Awards Europe. Це чудова можливість зустрітися та працювати з такою талановитою групою колег з нашої галузі та обговорити найрозумніші креативні ідеї та найбільш інноваційні та ефективні стратегії».

Фінальний дедлайн – 12 вересня. Переможці будуть оголошені на онлайн-церемонії нагородження 30 листопада.
Українським учасникам для безкоштовної участі необхідно отримати промокод у оргкомітету програми Effie – kasia.gluszak@eaca.eu.


sostav.ua