Гарні новини! Команда молодих креаторів точно їде в Канни!

Відбірковий Конкурс молодих креаторів завершено. Міжнародне журі YLC Ukraine 2019  вже оцінило роботи учасників, виконані за брифом ЮНІСЕФ.
 
Одна команда категорії DESIGN вже отримала гарантії фінансування поїздки і акредитацію на участь в конкурсі на міжнародному фестивалі креативності Cannes Lions в Каннах. Команди категорій PRINT та FILM заохочуються до пошуку фінансової підтримки  своєї поїздки і оплати акредитації на фестиваль. Наразі Представництво також шукає фінансування поїздки команд-лідерів рейтингу у двох інших категоріях.
 
Трійка переможців у кожній із категорій виглядає так:
 
DESIGN
Ім’ я Бал
Тимофій Щербаков, Кристина Фощай 6.5
Артем Гусев,  Сергій Артеменко 6.4
Віра Білостоцька, Аліна Гончаренко 6.1
 
PRINT
Ім’ я Бал
Ілля Ануфрієнко, Катерина Ануфрієнко 6,1
Ілона Слепчик, Костянтин Тищенко 6,1
Віка Шапкіна, Денис Левадний 5.2
 
FILM
Ім’ я Бал
Ілля Ануфрієнко, Катерина Ануфрієнко 6,2
Ілона Слепчик, Костянтин Тищенко 6,1
Віка Шапкіна, Денис Левадний 5.2
 
Всі результати конкурсу за посиланням:
https://reklamaster.com/marketing-and-advertising/garni-novini-komanda-molodih-kreatoriv-tochno-ide-v-kanni/
 
Всі роботи команд-учасників можна переглянути за посиланням: https://reklamaster.com/marketing-and-advertising/konkurs-molodih-kreatoriv-vsi-roboti/
 
“Представництво фестивалю Cannes Lions в Україні із 2007 року проводить відбірковий конкурс Young Lions Competitions Ukraine. Варто зазначити, що з року в рік роботи конкурсантів стають все якіснішими. Цього року ми провели експериментальний краудфандинговий формат, залучивши 31 команду учасників. Вважаємо, що цей формат себе виправдав і будемо використовувати його і в подальшому. Ми вдячні ЮНІСЕФ за підтримку конкурсу і за те, що повірили у наших молодих креаторів, продемонструвавши свою готовність впроваджувати найсміливіші креативні ідеї. Ми впевнені, що саме сміливість приймати креативні рішення, рухає якісні зміни.”, - Костянтин Кузнєцов, офіційний представник  Cannes Lions в Україні
 
Наразі Представництво продовжує шукати фінансування поїздки команд-лідерів рейтингу у двох інших категоріях. Сподіваємось, що  представники українського бізнесу підтримають талановиту молодь і додаткові дві команди зможуть гідно представити Україну на престижному міжнародному фестивалі!